Περιμένει να πάρει περισσότερα από τους σέντερ του
Στο, κατά τα φαινόμενα, τελευταίο παιχνίδι που θα χρειαστεί να αναλάβουν μόνοι τους την ευθύνη της θέσης «5», Στίβεν Ίνοχ και Τζέικ Φόρεστερ καλούνται να συμμετέχουν πιο ενεργά στο αγωνιστικό κομμάτι και ιδιαίτερα στο σκοράρισμα του Άρη.
Ίνοχ και Φόρεστερ δεν έχουν καταφέρει με την παρουσία τους να αναβαθμίσουν επιθετικά το σύνολο του Ίγκορ Μίλιτσιτς, μένοντας χαμηλά στο προσωπικό ενεργητικό πόντων ειδικά σε ό,τι αφορά το EuroCup.
Ο μεν Ίνοχ κυμαίνεται στους 6,6 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ ο δε Φόρεστερ ακολουθεί λίγο πιο χαμηλά προσθέτοντας 4,8 πόντους (αμφότεροι έχουν το απόλυτο των συμμετοχών με 12).
Ούτε η αποψινή αντίπαλος των κιτρινόμαυρων διακρίνεται για τις βοήθειες που δέχεται από τους ψηλούς στο σκορ, με τον Γκόλντεν να συμβάλλει 8,6 πόντους μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και τον Στάινμπεργκς 6,0.
Ο Στίβεν Ίνοχ πραγματοποίησε στον πρώτο γύρο κόντρα στους Ισπανούς μία από τις πιο γεμάτες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Αυτοκράτορα, σκοράροντας 19 πόντους με 7/8 σουτ (6/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα).
Συγκέντρωσε 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ήταν ο πολυτιμότερος του Άρη στην ήττα με διαφορά επτά πόντων (79-86) από τη Μανρέσα.
Ο Άρης έχει ανάγκη από μια ανάλογη επιθετική βραδιά του Αμερικανού, ο οποίος ήταν αρνητικός και έμεινε άποντος στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για να φύγει με τη νίκη απο την Ισπανία και ενδεχομένως να καλύψει τη διαφορά του πρώτου αγώνα ώστε να είναι ασφαλής στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας στο τέλος της κανονικής διάρκειας.




