Ποδόσφαιρο

Περέιρα: Δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές στους αγώνες του Άρη!

Προκλητικός στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα καθώς ανέφερε πως δεν θα «σφυρίζουν» ξένοι διαιτητές αγώνες του Άρη!

Η παραπάνω είδηση έγινε γνωστή μέσα από την απάντηση που έδωσε ο Περέιρα στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ ζητώντας να εξεταστούν τα παρακάτω:

«1- Η δυνατότητα να ηχογραφούνται οι συνομιλίες των διαιτητών και να έχουν προσβαση οι ομάδες σε αυτές, μετά το τέλος των αγώνων
2- Οι κλήση ξένων διαιτητών και στο VAR στα ντέρμπι, αφού όπως αποδείχθηκε οι κάποιοι Έλληνες μπορούν να διαμορφώσουν αποτέλεσμα και από εκεί
3- Η γραμμή οφσάιντ στο VAR αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν υπάρχει η γραμμή στο match center του VAR.»

Βάσει πληροφοριών, η απάντηση του Περέιρα ήταν η εξής:

Σχετικά με τις ηχογραφημένες συνομιλίες μεταξύ διαιτητή και VAR είπε ότι θα διατηρούνται για εσωτερική αξιολόγηση από την ΚΕΔ, τουλάχιστον προς το παρόν.

Για την κλήση ξένων διαιτητών στο VAR o Περέιρα ανέφερε πώς τουλάχιστον για την κανονική περίοδο (και μέχρι την έναρξη των playoffs) οι ξένοι διαιτητές θα σφυρίζουν τους αγώνες μεταξύ των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και δεν θα βρίσκονται στο VAR, κάτι που αποφασίστηκε και με τη σύμφωνη γνώμη ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Επομένως έκανε απολύτως κατανοητό ότι στους αγώνες του Άρη δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές!

Τέλος όσον αφορά τη γραμμή οφσάιντ, απάντησε  ότι ήταν αίτημα και της ΚΕΔ αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στο VAR.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button