Ποδόσφαιρο

Περέιρα για VAR: «Μαθαίνουμε σε αυτή την διδικασία. Είμαστε χαρούμενοι που το έχουμε»

Με αφορμή την παρουσίαση του VAR και θα μπει και επισήμως από την πρώτη αγωνιστική στην Super League 1, μίλησε ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος για το VAR είπε : «Είμαστε όλοι αρχάριοι στο VAR, όλοι μαθαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Είμαστε χαρούμενοι που το έχουμε. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

«Το VAR δεν είναι πανάκεια, δεν θα σταματήσει τις συζητήσεις ούτε θα κάνει τέλειο το ποδόσφαιρο». Αλλά συνέχισε: «Οι διαιτητές είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις».

Για τους διαιτητές και βοηθούς είπε: «Έχουμε 16 διαιτητές και 25 βοηθοί έτοιμους να εφαρμόσουν το VAR τις δύο πρώτες αγωνιστικές».

Για το αν θα γίνεται συνεχής χρήση του υπογράμμισε: «Θα δείτε ότι η χρήση του VAR δεν θα είναι συχνή κατά τη διάρκεια του ματς».
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα υπάρχουν στα γήπεδα έως 18 κάμερες 4k προκειμένου μεταφέρουν με την μεγαλύτερη ταχύτητα τις φάσεις στο κέντρο επιχειρήσεων του VAR. Στην παρουσίαση επιπλέον βρέθηκαν ο VAR Ref. Project Leader, Μιχάλης Κουκουλάκης και ο VAR Project Manager, Αλέξανδρος Χολέβας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button