Ποδόσφαιρο

Παυλίδης: «Όσο αγωνίστηκα στην ομάδα, είδα πως ο Άρης πλήρωσε τα λάθη του, αυτό ανήκει στο παρελθόν – Να χαμογελάσουμε μαζί έναν τίτλο!»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Παυλίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Πως βίωσες αυτό το δίμηνο της καραντίνας;

Όπως όλοι, λίγο περιορισμένα στην αρχή. Εγώ ήμουν στο χωριό μου που γενικώς ήταν πολύ πιο χαλαρά τα πράγματα. Πηγαίναμε στο γήπεδο για γυμναστική αρκετά συχνά οπότε πέρασε εύκολα ο καιρός.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και Άρης-ΟΦΗ. Πως βλέπεις το ματς;

Θα είναι λίγο δύσκολα στην αρχή. Αν και θα υπάρχει αρκετή όρεξη από τους παίκτες να παίξουν ποδόσφιαρο, θα είναι κάπως χαμηλός ο ρυθμός στα πρώτα παιχνίδια. Δεν θα υπάρχει και κόσμος που σίγουρα ξεσήκωνε τους ποδοσφαιριστές.

Θα επηρεάσει τον Άρη η απουσία του κόσμου;

Ο κόσμος του Άρη ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας. Θα είναι κάπως δύσκολο για τους παίκτες που έμαθαν να παίζουν σε ένα γεμάτο Χαριλάου αλλά πέρα από αυτό είναι επαγγελματίες και πρέπει να αντιμετωπίσουν και αυτό το «εμπόδιο».

Θα πρέπει ο Άρης

Ο Άρης έχει εστιάσει στην υπόθεση του Κυπε΄λλου, είναι ε΄να βήμα πριν τον τελικό και όπως είναι λγοικό όλοι θέλουν αυτό. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ, η ομάδα θα βρει τα πατήματα της και θα πάει πολύ πιο έτοιμη για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Τώρα σχετικά με τα πλέι οφ, δεν θα είναι αφιάφορος. Ο Άρης θέλει σίγουρα να ξεπεράσει τον ΟΦΗ. Πρώτα κοιτούν το ματς του Σαββάτου, πιστεύω θα μπορέσει να κερδίσει και μετά θα κοιτάξει το «αύριο».

Μπορεί να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου ημιτελικού;

Δεν γνωρίζουμε πως είναι οι ομάδες. Σίγουρα μπορεί να ανατρέψει το ματς με την ΑΕΚ. Στον πρώτο αγώνα η ΑΕΚ είχε ρυθμό αλλά τώρα μετά από αυτή την αποχή δεν ξέρουμε πως θα είναι. Τώρα τον επαναληπτικό το σκορ μπορεί να ανατραπεί, όλα είναι πιθανά και φυσικά σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του κόσμου στο Χαριλάου. Αν εν τέλει υπάρξουν φίλαθλοι θα είναι μεγάλο συν για τον Άρη. Να δούμε τι θα γίνει και με αυτό.

Ο Άρης είχε από πριν ένα ομοιογενές σύνολο παικτών, θα είναι θετικό αυτό πιστεύεις;

Η ομάδα έχει πολύ καλό σύνολο, γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και μάλιστα κάποιοι γνωρίζονται από πέρσι. Ας ελπίσουμε ότι όντως αυτό θα βοηθήσει πολύ!

Πως σχολιάζεις την ανανέωση Μίχαελ Ένινγκ;

Το θωρώΟι παίκτες που είναι τώρα στον Άρη και ο Ένινγκ τους εμπιστεύεται, βοηθά πολύ. Θεωρώ πως είναι πολύ καλή κίνηση και όπως φαίνεται ο προπονητής έχει δείξει καλά αποτελέσματα, η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Έχεις επικονωνήσει με τον Θοδωρή Καρυπίδη; Πως βιώνει τις δυσκολίες;

Όπως έχω ξαναπει για τον κύριο Καρυπίδη, ήρθε στον Άρη, είχε ένα όνειρο, ένα όραμα και ό,τι έχει πει το έκανε πράξη. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα λόγω εσόδων, ωστόσο νομίζω πως δεν έχει πρόβλημα. Όσο ζορισμένος και αν είναι, θα καταφέρει να αποδράσει και πάλι, θα πάει τον Άρη ψηλά και μακάρι να πάρει και έννα τίτλο, το αξίζει αυτό η ομάδα, ο κόσμος της, όλοι!

Και τώρα υπάρχει και το πρόβλημα του ban.

Πρόκειται για ανορθογραφία, αδικία, όλα. Ο Άρης έπεσε κατηγορία, πλήρωσε τα παλιά χρέη του και φαίνεται αυτό που λέγεται, ότι η νέα ΠΑΕ δεν έχει καμία σχέση με την παλια, είναι σίγουρα άδικο.

Ειδικά για εμάς που αγωνιστήκαμε στις κατώτερες κατηγορίες, βιώσαμε στο πετσί μας τα παλιά λάθη, αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν.

Αυτή η δυσκολία μήπως είναι μια ευκαιρία για συσπείρωση;

Όσο και να γκρινιάζει ο κόσμος μερικές φορές, είναι πάντα συσπειρωμένος για το καλό της ομάδας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να χαμογελάσουμε όλοι μαζί με έναν τίτλο! Προσωπικά, αν και ήταν δύσκολα τα χρόνια που αγωνίστηκα στον Άρη είναι σίγουρα από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Είμαι περήφανος που έπαιξα εδώ!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button