Ποδόσφαιρο

Παυλίδης: “Ο Άρης δεν επιτρέπεται να μην είναι στην Ευρώπη”

O προπονητής στο Μέγα Αλέξανδρο Αρσενίου και πατέρας του Μπάμπη Παυλίδη, παίκτη του Άρη, Σταύρος Παυλίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τη συμμετοχή του σε ποδοσφαιρική ομάδα παρά τα 63 του χρόνια:

Όντως έτσι είναι. Προσπαθώ να δίνω τόπο στα νιάτα, αλλά κάποιες φορές όταν αγαπάς αυτό που σου αρέσει προσπαθείς και εσύ να έχεις συμμετοχή. Θέλω να παίζω και εγώ στο ερασιτεχνικό και να βοηθάω με τις δυνατότητες μου όσο μπορώ. Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω γιατί ενδιαφέρονται πολλοί αλλά εγώ είμαι σωστός διαπραγματευτής.

-Για την κατάσταση που τον κρατάει:

Το αριάνι είναι αυτό που με κρατάει. Η αλήθεια είναι ότι κάνω καλή διατροφή. Θέλω να είμαι περιορισμένος από τα ποτά και από αυτά που κάνουν ζημιά. Από το 1971. Κανένα τσιπουράκι πίνω με παρέες αλλά όχι πριν τον αγώνα. Ασχολούμαι από το 1971 και δεν έχω αφήσει τον εαυτό μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και μικρόσωμος μου αρέσει που παίζω. Δεν θέλω να γίνομαι ρεζίλι. Παίζω στα χαφ. Τρέχω και ανταπεξέρχομαι. Αν δεν παίζω καλά θα κριθώ γιατί ακούω τα σχόλια των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων. Ξέρω να κρίνω τις δυνάμεις μου. Πρέπει να παίζουν και τα νέα παιδιά αλλά μερικές φορές πρέπει να παίζω και εγώ.

-Για αν είναι πρότυπο για τον γιο του:

Σίγουρα θα πει ότι είμαι πρότυπο. Με κρίνει άσχημα όταν με βλέπει  να παίζω. Εγώ  τον βλέπω. Πρέπει να κάνει προσπάθεια όπως όλα τα παιδιά. Αν αδικείται το ξέρει ο προπονητής. Δεν πρέπει να επεμβαίνουμε στο έργο του. Τον συμβουλεύω να κάνει προσπάθεια μεγάλη

-Για τον Άρη:

Δεν τα βλέπω όλα γιατί εργάζομαι αλλά ακούω το ράδιο. Πρέπει να προσέχετε την κ. Γρηγοράκη γιατί ασχολείται με τα ερασιτεχνικά. Ναι εννοείται ότι είμαι ακροατής του Yellow. Εργάζομαι σε ένα εργοστάσιο. Έχω τέσσερα παιδιά.

-Για το τροχαίο:

Σαν πατέρας να μην περιαυτολογώ αλλά η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να δώσει πολλά μετά το τρακάρισμα. Το άλλο το παιδί είναι ακόμη φυτό.

-Για το μήνυμα ζωής:

Προσπαθούμε να κρατάμε την ισορροπία στην οικογένεια.

-Για τον Μπάμπη Παυλίδη:

Πάντα υπάρχει ο στόχος να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Και στο παιδί μου ΄λέω να κάνει την προσπάθεια του και έχουμε όλα τα φόντα. Θέλει προσπάθεια γιατί τα εμπόδια πολλές φορές μεγαλώνουν.

-Για την Ευρώπη:

Ο Άρης δεν επιτρέπεται να  μην είναι στην Ευρώπη γιατί και ο πρόεδρος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είναι πολύ καλός άνθρωπος. Έπαιζε σέντερ φορ και σκόραρε. Στην περιοχή μας είναι.

-Για τον πρόεδρο Καρυπίδη:

Μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος. Αμφισβητήθηκε αλλά με υπομονή πετυχαίνει. Δεν  είναι πολύ της τηλεόρασης αλλά προσφέρει στον Άρη. Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο γιατί ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Όλοι προσπαθούμε για το καλό και επειδή βλέπω και τις άλλες ομάδες θα είμαστε οπωσδήποτε στην Ευρώπη.

-Για τα νέα παιδιά:

Οι γονείς στις ακαδημίες να μένουν λίγο πιο μακριά από τα παιδιά γιατί πολλές φορές εμείς μπλοκάρουμε τα παιδιά μας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button