Ποδόσφαιρο

Πατουλίδου: “Δεν φαίνονται αεριτζήδες, είναι μεγάλη πόρτα, αλλά μικρό καλάθι”

Η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Βούλα Πατουλίδου φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Μία πόλη που έχει ομαδικό αθλητισμό γίνεται άμεσα, κατευθείαν brand name και για τον τουρισμό της.

Για την συνάντηση με τον Mr. Liang είπε:

Είναι ο πρόεδρος Τουρισμού, έχει μεταξύ άλλων 25 πεντάστερα ξενοδοχεία. Μέσα στα πλαίσια των δικών τους ενδιαφερόντων είναι να δούμε ναι μεν με την καλή συνεργασία που μπορούμε να κάνουμε ως οργανισμός τουρισμού και πως και οι ίδιοι μπορούν να επενδύσουν εδώ πέρα. Εκείνο που είναι πολύ σημαντικό είναι τα αγροδιατροφικά μας, μπορεί να μην έχουμε ποσότητες να ταΐσουμε ολόκληρη την Κίνα αλλά έχουμε την απόλυτη ποιότητα. Πήγαμε και στην Αμερικάνικη Γεωργική σχολή, όπου μπορούμε να εξάγουμε τεχνογνωσία με τον τρόπο τον οποίο στήνεται μία φάρμα. Ενδιαφέρονται και για τα τεχνικά έργα που γίνονται εδώ, λιμάνι, σιδηρόδρομους. Αυτό που συζητάμε είναι η δική τους παρουσία μέσω επενδύσεων. Αυτό προσπαθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι δικές μας επιχειρήσεις, όσες ζορίζονται, όχι να εξαγοραστούν αλλά τουλάχιστον να συνεργαστούν.

Για την πρώτη συνάντηση είπε:

Η πρώτη συνάντηση είχε γίνει στο γραφείο του Περιφερειάρχη πριν από δύο μήνες περίπου. Δεν βρήκαν ανοιχτή την πόρτα και μπήκαν. Έγινε προετοιμασία εδώ και μεγάλο διάστημα. Πέρα από τα ξενοδοχεία έχουν κατασκευαστική, έχουν και διατροφικά που θέλουν να τα δουλέψουν, ώστε να τα εξελίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήταν μαζί ένας κοντινός άνθρωπος του κ. Καρυπίδη, υπήρχε γενικά μία καλή εκπροσώπηση. Πήρε πολύ ώρα γιατί δεν ήταν απλά μία ξενάγηση. Έβαλαν κάτω δεδομένα, πως μπορεί να γίνει η περαιτέρω συνεργασία πάνω στο αγροδιατροφικό κομμάτι. Από τις 16:30 που πήγαμε στην Γεωργική σχολή τελειώσαμε στις 21:30 σημαίνει ότι υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον. Σε γενικές γραμμές έδειξαν ότι δεν είναι… αεριτζήδες. Είναι υπαρκτοί επιχειρηματίες, είχαν μαζί τους και κρατικούς εκπροσώπους, μια και όλα στην Κίνα έχουν σχέση με το κράτος.

Για το αν σχετίζεται με αυτή την συνεργασία ο Άρης είπε:

Στην πρώτη συζήτηση που ήταν παρών ο Περιφερειάρχης, υπήρξε μία προσπάθεια για μία επένδυση στις ακαδημίες. Αυτή είναι η δική μου εντύπωση, αλλά μπορεί να είναι και λάθος. Δεν ήμουν σε αυτή την περαιτέρω κουβέντα. Θεωρώ ότι θα την κάνει ο κ. Καρυπίδης κατ’ιδίαν.

Για τις επιχειρηματικές σκέψεις που υπάρχουν είπε:

Αυτά που προσφέραμε εμείς ήταν από δικές μας συσκευασίες από χυμό ρόδι που ξέρουμε ότι είναι πολύ καλές οι συσκευασίες. Επίσης, στα κατασκευαστικά υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Για τον σιδηρόδρομο και την ένωση ΟΣΕ στο λιμάνι έδειξαν ενδιαφέρον. Εάν δεν κάνω λάθος το πόσο είναι περίπου στα 120 εκ. ευρώ. Είναι πολύ μεγάλη πόρτα αλλά είμαι λίγο φειδωλή μέχρι να μπει η υπογραφή. Κρατάω μικρό καλάθι, πάντα, μέχρι να μπουν οι υπογραφές και να έρθουν τα χρήματα. Αυτό που θέλουμε είναι να αγοράσουν δικά μας προϊόντα και παράλληλα να επενδύσουν στην χώρα μας. Είπαν ότι τους ενδιαφέρει και θέλουν να το κάνουν. Περιμένουμε…

Για το αν μίλησε με τον κ. Καρυπίδη είπε:

Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον κ. Καρυπίδη σε αυτή την φάση. Στην πρώτη φάση ήταν παρών. Το μήνυμα της για τον Άρη: Είναι διακαείς πόθος ο Άρης να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Θέλω να δω ξανά ομάδες της Θεσσαλονίκης να συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button