Ποδόσφαιρο

Παταγώδης αποτυχία για Πόρτο και στροφή 180 μοιρών από (φευγάτο) Κονσεϊσάο, με… νέο συμβόλαιο

Τι έγινε με τον Πορτογάλο

Μέσα στο χειμώνα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Πόρτο ότι στο φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσει. Ο νέος εκπρόσωπός του Ζόρζε Μέντες, έχει εξαιρετικές σχέσεις με το “αφεντικό” της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα και ο Πορτογάλος ήλπιζε να μετακομίσει στην Ισπανία με το τέλος της σεζόν. Τελικά, αυτό δεν θα γίνει. Ο Τσάβι θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα αλλά κάλλιστα ο Κονσεϊσάο θα μπορούσε να περιμένει έναν άλλο σύλλογο, για να του γίνει μια “ελκυστική” πρόταση.

Αλλά, που να πάει; Η Πόρτο απέτυχε φέτος, έμεινε αρκετά πίσω σε ό,τι αφορά την “κούρσα” του τίτλου ενώ στην παρούσα φάση “μάχεται” με την Μπράγκα για την τρίτη θέση. Ε, ο Κονσεϊσάο ίσως να σκέφτηκε πως θα έπρεπε να κάνει στροφή 180 μοιρών, γιατί… δύσκολα τα πράγματα για μια “ευνοϊκή” μετακόμιση σε άλλο σύλλογο.

Έτσι, όχι μόνο δεν θα γίνει πράξη αυτό που είχε μεταφέρει στην Πόρτο, δηλαδή ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά θα παραμείνει στον σύλλογο, μιας και η Πόρτο ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει με Πορτογάλο και για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, αυτό θα ισχύσει έως το 2028.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button