Γενικά

Πατέρας Ιορδάνη Αδαμάκη: “Ο γιος μου παραμένει αγνοούμενος”

Ο πατέρας του Ιορδάνη Αδαμάκη, ξεκαθάρισε με δήλωσή του ότι ο γιος του δεν έχει πεθάνει στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και ότι παραμένει αγνοούμενος

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης, επέβαινε στο τρένο που έγινε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η ενημέρωση από την πρώην ομάδα του, τον Θεσπρωτό, ότι δεν είναι πλέον μαζί μας, διαψεύστηκε από τον πατέρα του.

Μιλώντας στην “Πρωϊνή”, ο Μάκης Αδαμάκης δήλωσε ότι πήγε στη Λάρισα για να δώσει DNA, τονίζοντας ότι ο γιος του παραμένει αγνοούμενος και δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση.

Ο πατέρας του Ιορδάνη Αδαμάκη ανέφερε στη δήλωσή του στην “Πρωϊνή”: “Βρεθήκαμε κατά την χθεσινή ημέρα στη Λάρισα προκειμένου να δούμε από κοντά την πρόοδο των ερευνών γύρω από τον Ιορδάνη, ο οποίος παραμένει αγνοούμενος και για την ώρα δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση.

Υπάρχουν πολλοί τραυματίες και αγνοούμενοι, δεν μας επιτρέπεται να προσεγγίσουμε τα σημεία όπου έχουν μεταφερθεί και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη ενημέρωση. Έδωσα DNA και τώρα που μιλάμε επιστρέφω στην Καβάλα ,καθώς έχω άλλα δύο παιδιά που μας περιμένουν. Αναμένουμε, όπως τόνισα ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές της Λάρισας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button