Ποδόσφαιρο

Πασσαλής: «Σταθερά βήματα θέλει ο Άρης και οικονομική συνέπεια»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

Για τα οικονομικά της ομάδας είπε:

Για εμένα η οικονομική συνέπεια που πρέπει να δείξει ο σύλλογος είναι πάρα πολύ σημαντική. Η οικονομική συνέπεια δεν πρέπει να υπάρχει μόνο στους ποδοσφαιριστές αλλά και σε όλους τους φορείς που κινούνται γύρω από μία εταιρεία.

Όσο καιρό ήμουν στον Άρη, όλα τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί είχαν να κάνουν με οικονομική φύση οπότε δεν θα ήθελα να ξαναμπεί σε μία τέτοια διαδικασία. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί μία τέτοια κατάσταση που η ομάδα θα συντηρείται, θα είναι καλά οικονομικά και σίγουρα και το αγωνιστικό θα είναι και αυτό σε καλή κατάσταση.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο κ. Καρυπίδης είπε:

Ο κ. Καρυπίδης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πήρε τον Άρη σε μία πολύ δύσκολη στιγμή και πρέπει να του δοθούν τα εύσημα διότι κατάφερε να πάρει την ομάδα, ανέβηκε κατηγορία, έγινε εκκαθάριση της ανώνυμης εταιρίας και κατάφερε να πετύχει τον στόχο. Είναι άξιος συγχαρητηρίων για όλη την προσπάθεια.

Την επόμενη χρονιά έχω δηλώσει πιο παλιά ότι θα είναι μία χρονιά μεταβατική. Ο Άρης να μη κάνει άλματα αλλά τα προϋπολογισμένα έσοδα και έξοδα που θα κάνει να σταθεροποιηθούν, να επιστρέψει ξανά ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα γιατί η δυναμική του Άρη είναι ο κόσμος του. Ο Άρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες και σταδιακά θα πάει εκεί που όλος ο κόσμος το επιθυμεί, να διεκδικεί τίτλους, να διεκδικεί εξόδους στην Ευρώπη. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Επίσης, όσα είναι τα έσοδα της ομάδας, τόσα θα πρέπει να είναι και τα έξοδα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Άρης να κατακτήσει την επόμενη χρονιά στους στόχους του.

Για το ποιος θα πρέπει να είναι ο στόχος του Άρη είπε:

Με βάση την δική μου τη λογική θα πρέπει να είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Να υπάρχει ένας κορμός από καλούς ποδοσφαιριστές.

Η οικογένεια του Άρη δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Εμείς αγωνιστήκαμε, φορέσαμε την φανέλα αυτό συνέβη στο παρελθόν. Ανεξάρτητα αν κάποιος έχει παίξει στον Άρη ή όχι δεν πρέπει να εξετάζεται αν έχει παίξει στην ομάδα αλλά ποιες είναι οι ικανότητες του.

Για τον κ. Κικερίδη είπε:

Απ’ότι έχω διαβάσει σε δημοσιεύματα ο κ. Καρυπίδης συμβουλεύεται τον κ. Κικερίδη ο οποίος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μας έχει δείξει και στο παρελθόν ότι έχει κάνει καλές επιλογές. Ποδοσφαιριστές που πήγαν στην Βέροια με τον Κικερίδη κάνανε μία καλή πορεία. Είναι χρήσιμος 100%.

Για την “ισπανοποίηση” του Άρη είπε:

Η Ισπανοποίηση θα φανεί από τους ποδοσφαιριστές και πως θα γίνουν οι επιλογές. Ο κ. Ερέρα ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα κάνει το βήμα να προσπαθήσει εκτός της Ισπανίας και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν του Ρεχάγκελ ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα 66 χρονών οπότε σημασία δεν έχει η ηλικία του Ερέρα αλλά η διάθεση και το πάθος.

Αυτά που έχει καταφέρει είναι αρκετά σημαντικά. Ήταν στο επιτελείο την χρονιά που η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει προσωπικότητα και μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις. Εγώ θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία και στο τέλος της χρονιάς να δούμε μία ομάδα η οποία έπαιξε και κατάφερε αυτά που ήθελε.

Για την επόμενη χρονιά είπε:

Αυτό που λέω είναι ότι ο Άρης την πρώτη χρονιά, στην επάνοδο του στην κατηγορία θα πρέπει να προσπαθήσει να σταθεροποιηθεί και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω με οδηγό την οικονομική κατάσταση που έχει. Ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη διαδρομή και πολύ σημαντική στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα πρέπει να περάσει ακόμα ένας χρόνος για να κοιτάξουμε πιο μακριά. Αυτό θα είναι ένα στάδιο μεταβατικό.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button