Ποδόσφαιρο

Πασσαλής: «Ο Άρης αξίζει στήριξη, έχει καλό υλικό και προπονητή με σχέδιο»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για την ήττα του Άρη είπε:

Χάθηκε ένα παιχνίδι. Ο Άρης θα έχει επόμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα είναι κάτι φυσιολογικό. Θα έχουμε και ήττες και ισοπαλίες. Το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο είναι αρκετές ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν πράγματα στην κατηγορία. Ο Άρης έχει δείξει ότι έχει καλή εικόνα και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έναν προπονητή που έχει δείξει ότι είναι καλός. Ήταν μία ήττα από εκεί και πέρα θα έρθουν και άλλες ήττες. Ο Άρης είναι μία ομάδα με πολύ καλό δυναμικό και πρέπει να συνεχίσει να στηρίζεται όπως τώρα.

Για το πως ήταν ο Άρης στο παιχνίδι με τα Γιάννενα είπε:

Ο Άρης ήταν αργός και είχε αργή ανάπτυξη. Από την αρχή φάνηκε ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας του. Από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το γκολ ήταν μία άτυχη στιγμή, θα μπορούσε να βγάλει μία καλύτερη αντίδραση αλλά και ο ΠΑΣ είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στις 6-7 θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με τον ίδιο προπονητή, έχει συνοχή και δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι και ήρθε μία ήττα. Συνεχίζουμε όμως.

Για τα λάθη που έκανε ο Άρης είπε:

Δε νομίζω ότι είναι θέμα σωματικής κούρασης. Περισσότερο έχει να κάνει με το ότι ψυχολογικά δεν είναι καλά, δεν σκέφτομαι γρήγορα όσο τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είναι θέμα κούρασης γιατί βρισκόμαστε στην αρχή ακόμα. Αργή σκέψη περισσότερο. Το γιατί συνέβη αυτό είναι αρμόδιοι να το εκτιμήσουν οι προπονητές και όσοι βρίσκονται γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το μήνυμα που πιστεύω ότι πρέπει να περάσει είναι ότι έγινε μία ήττα, δε συνέβη κάτι τρομερό και φοβερό. Πρέπει να τα βλέπουμε ρεαλιστικά. Ο Άρης φέτος έχει τη μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσει έναν κορμό με έναν προπονητή που θα τον κρατήσει και το επόμενο χρονικό διάστημα. Φέτος οι φιλοδοξίες του Άρη πρέπει να έχουν ένα ταβάνι. Αφού υπάρχει ένας κορμός και την επόμενη αγωνιστική και δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα τότε ο Άρης θα πρέπει να ονειρεύεται κάτι παραπάνω. Εγώ έλεγα ότι έπρεπε να κρατηθεί ο προηγούμενος κορμός της ομάδας και έπεσα έξω στις εκτιμήσεις μου. Όταν έφυγε ο Πλατέλλας αισθάνθηκα μία μεγάλη έκπληξη. Ήταν από τους καλύτερους της ομάδας. Άρα η εκτίμηση που έκανα το καλοκαίρι δείχνει ότι ήταν λανθασμένη. Ο Άρης δημιούργησε μία ομάδα με αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και ποιότητα στο παιχνίδι του.

Για την κατοχή του Άρη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ είπε:

Ο Άρης προσπαθεί να χτίσει μία ομάδα με ταυτότητα κατοχής της μπάλας και ευκαιριών. Αυτή την ταυτότητα πρέπει να την υπερασπίζεται όπου και αν παίζει. Προσπαθεί να έχει σωστή ανάπτυξη. Για εμένα καλά ο προπονητής και υποστηρίζει το συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο. Έτσι θα έχεις αποτέλεσμα.

Για τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Ερέρα είπε:

Φυσιολογικό είναι. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πρέπει να υπάρχουν αλλαγές. Είναι κάτι διαφορετικό και αποτελεί πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές. Το ζητούμενο για τον Άρη είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή. Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι 100% γόητρο αλλά ο στόχος του Άρη μπορεί να επιτευχθεί. Ο εγωισμός πάντα υπάρχει.

Για το ποιους παίκτες έχει ξεχωρίσει είπε:

Ο Μπρούνο Γκάμα είναι ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική. Ο Μπάσα κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Μου αρέσει ο Γιουνές και ο Ντιγκινί. Γενικά έχουμε αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Για τον Σιώπη είπε:

Ο Σιώπης έχει απίστευτα τρεξίματα, έχει την μπάλα και είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής και όταν δέσει με τους υπόλοιπους θα μπορούμε να μιλάμε για μία αξιοπρόσεκτη επιλογή στο ρόστερ του Άρη. Ο χρόνος προσαρμογής χρειάζεται σε όλους.

Για το ποιο θα είναι φέτος το ταβάνι του Άρη είπε:

Μία καλή πορεία στο κύπελλο Ελλάδος και μία καλή κλήρωση για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και μία από τις πρώτες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Αν δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα ο Άρης του χρόνου θα μπορεί πιο εύκολα να διεκδικήσει κάποιο τίτλο.

Για τον Ερέρα είπε:

Μου αρέσει ο τρόπος σκέψης του από αυτά που έχω δει στο γήπεδο. Από τον τρόπο που προσεγγίζει τα παιχνίδια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button