Μπάσκετ

Παρταλίδης: “Αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Αυτοκράτορα! Θα… κουβαλάει τους τίτλους”

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΚΑΕ Άρης, Άκης Παρταλίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για την Open Day είπε:

Πρώτα απ’όλα θέλω να πω πως η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι μία πρόταση-ιδέα του κόουτς Αγγέλου, ο οποίος με τις παραστάσεις που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια εκτός από νέα πνοή έχει φέρει και πολλές ιδέες που μαζί με το τμήμα μάρκετινγκ και τα παιδιά μέσα στην ΚΑΕ προσπαθούμε να τις υλοποιήσουμε.

Το συγκεκριμένο αποτελεί κάτι πρωτοποριακό, όχι μόνο για τον χώρο του μπάσκετ αλλά για τα ελληνικά δεδομένα γενικότερα. Επαναφέρουμε ουσιαστικά τις ανοιχτές προπονήσεις που πάλι πρώτος ο ποδοσφαιρικός Άρης είχε ξεκινήσει. Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν νέο θεσμό και να παρουσιάζουμε την ομάδα στον κόσμο της σε live action. Θα γίνει η παρουσίαση των παικτών από τον Γιάννη Δασκάλου να μιλάει για τον κάθε παίκτη, θα γίνουν κάποιες δηλώσεις από τους ίδιους τους παίκτες. Οι παίκτες θα μοιράσουν και κάποια δώρα με συνεργασία τον χορηγό μας. Ο κόσμος θα μπορεί να πάρει αυτόγραφα από τους παίκτες. Η μπουτίκ θα είναι ανοιχτή, έχουν ετοιμαστεί ήδη κάποια νέα σχέδια για την νέα χρονιά του Άρη. Ο κάθε παίκτης επίσης θα υπογράφει μία μπάλα, θα την πετάει στο κοινό και θα την κερδίσει ο τυχερός. Θα ακολουθήσει η προπόνηση και ένα “οικογενειακό” 8-8 για να δει ο κόσμος ένα μέρος της δουλειάς που έχει προετοιμάσει ο κ. Αγγέλου και οι παίκτες του. Βασικό είναι ότι θα υπάρχει επικοινωνία με τον κόσμο. Θα δείτε και για πρώτη φορά την νέα αγωνιστική φανέλα του Άρη.

Για την νέα φανέλα του Άρη είπε:

Η νέα πανοπλία του αυτοκράτορα είναι βασισμένη και έχει ρίζες από την ιστορία του. Δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στους τίτλους και θα τους φοράνε πάνω τους άρα τα δύο αστέρια θα έχουν μία σημαντική θέση πάνω στην στολή μας. Σε πρώτη φάση έρχονται τα αστέρια και έρχονται και άλλες εκπλήξεις μέσα στην χρονιά. Δεν είναι η επίσημη παρουσίαση της φανέλας. Η παρουσίαση της φανέλας θα γίνει με την παρουσία και του μεγάλου χορηγού.

Για τον χορηγό είπε:

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο κ. Γουλιέλμος ο στόχος μας ήταν να τοποθετήσουμε τον Άρη στην αγορά και δεν εννοούμε την αγορά στο αθλητικό κομμάτι που αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι το talk of the town. Κατεβαίνοντας στην Αθήνα και συνομιλώντας με τις εταιρίες είναι όλοι εντυπωσιασμένοι από την δουλειά που έχει γίνει και από την ποιότητα του ρόστερ. Θέλουμε ο Άρης να μπει και στην μπασκετική αγορά. Ο Άρης και τις χειρότερες του χρονιές ήταν η ομάδα με την μεγαλύτερη τηλεθέαση και δεύτερη σε εισιτήρια μετά τον Παναθηναϊκό. Η περσινή πορεία δεν ήταν μέτρια, να είμαστε σκληρή με τον Άρη, ήτανε κακή. Το θέμα είναι εμείς να διαπραγματευτούμε για να φέρουμε μία συμφωνία που να ανταποκρίνεται και στην αθλητική αγορά αλλά και στο όνομα το οποίο εκπροσωπούμε.

Όλο το team ζητάμε να έρθει ο κόσμος να μας δει. Οι παίκτες μας βλέπουν τα βιντεάκια από τις κερκίδες. Κάποιοι τα έχουν ζήσει αλλά κάποιοι βλέπουν τα βίντεο. Ας το ζήσουν από την πρώτη ανοιχτή προπόνηση. Η χρονιά ξεκινάει νωρίς, ξεκινάει δυνατά με υποχρεώσεις και με δυνατά παιχνίδια 2η αγωνιστική παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος πρέπει να έρθει, οι οργανωμένοι πρέπει να έρθουν στο πέταλο και να τους δώσουν ώθηση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για να φτιάξουμε άλλον έναν θεσμό. Προς το παρόν δεν θα μπορεί ο κόσμος να αγοράσει την φανέλα. Θα ανέβει στο καινούριο site του e-shop που ετοιμάζεται. Ελπίζουμε να είναι έτοιμο μόλις ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά μέχρι τις επόμενες μέρες, που θα γίνει και η φωτογράφιση της ομάδας για να είναι ολοκληρωμένο. Θα ανέβουν όλα μαζί. Αυτά που θα μπορούν να προμηθευτούν είναι τα νέα T-shirt.

Για τα διαρκείας είπε:

Θα είναι και τα διαρκείας στον αέρα. Ανακοίνωσε τις τιμές ο κ. Γουλιέλμος και προσπαθούμε να είμαστε πάρα πολύ κοντά στην κατάσταση που επικρατεί ειδικά στις θύρες που έχουν να κάνουν με τους οργανωμένους, τους φοιτητές και για αυτούς που είναι εκτός Θεσσαλονίκης. Ο Άρης θα είναι κοντά στον κόσμο του γιατί και εμείς είμαστε μέσα στον κόσμο του Άρη.

Να είστε όλοι εκεί!

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button