Ποδόσφαιρο

Παραμένει ο Μπαργκάν, όλα ανοικτά για Καπνίδη

Με Καπνίδη και Μπαργκάν συναντήθηκαν ο Δημήτρης Σπανός και ο Παύλος Μυροφορίδης.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για όλα τα θέματα, εκφράζοντας ο καθένας τα δικά του «θέλω», αναφορικά με τη συνέχεια της συνεργασίας τους.

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής συζήτησαν με τον 29χρονο εξτρέμ, τα θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με τα αγωνιστικά και μη ζητήματα, που τον αφορούν, ζητώντας από τον ίδιο να κάνει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, εφόσον το επιθυμεί, ώστε να παραμείνει. Άλλωστε, η συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα δεν ήταν η καλύτερη, με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό των Σπανού-Μυροφορίδη.

Όπως προέκυψε από το ραντεβού ο Κενάν Μπαργκάν θα παραμείνει στον Άρη, καθώς έδωσε και ο ίδιος τις δεσμεύσεις που απαιτούνται από την πλευρά του, πως θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο από εδώ και στο εξής, βελτιώνοντας την συμπεριφορά του, προκειμένου να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Κι ενώ στην περίπτωση του Κενάν Μπαργκάν, όλα δείχνουν δρομολογημένα με τον έμπειρο εξτρέμ να παραμένει στην ομάδα για να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του προπονητή του, με τον Αντώνη Καπνίδη όλα παραμένουν ανοιχτά.

Κι αυτό γιατί o 25χρονος φορ έχει στα χέρια του προτάσεις από άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ θεωρείται δεδομένη η προσπάθεια του Άρη να αναζητήσει έναν ακόμα φορ από το μεταγραφικό παζάρι για να ενισχύει τη γραμμή κρούσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button