Ποδόσφαιρο

Παραιτήσεις στην ΕΕΑ, μένει “ακέφαλη”

Τόσο ο πρόεδρος, Δημήτρης Μαζαράκης, όσο κι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΕΑ, Γιώργος Ζώης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και η Επιτροπή εμεινε ακέφαλη.

Μείζον θέμα δημιουργείται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μετά τις παραιτήσεις των κ.κ. Μαζαράκη και Ζήση, ο μεν πρώτος αεροπαγίτης επί τιμή κι ο δεύτερος συνταξιούχος εφέτης. Η αμοιβή του προέδρου και του αναπληρωτή προέδρου για κάθε συνεδρίαση της ΕΕΑ είναι 50 ευρώ, αλλά επειδή αμείβονται, η σύνταξή τους μειώνεται κατά 60% όπως προβλέπει η νομοθεσία, γι’ αυτό το λόγο υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Αμφότεροι άλλωστε είχαν ενημερώσει εδώ και καιρό τον Γιώργο Βασιλειάδη ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν αν δεν βρεθεί λύση, αφού «ματώνουν» οικονομικά για να λειτουργεί η ΕΕΑ. Πλέον είναι άγνωστο πότε θα συνεδριάσει ξανά η Επιτροπή, καθώς στην αθλητική νομοθεσία δεν είναι ξεκάθαρο αν η ΕΕΑ μπορεί να το κάνει σε περίπτωση παραίτησης του προέδρου και του αναπληρωτή προέδρου. Ολα αυτά ενώ θα πρέπει η Επιτροπή να κρίνει άμεσα ποιες ομάδες της Football League πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα που αρχίζει στις 22 Οκτωβρίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button