Ποδόσφαιρο

«Παράπονα» Μελισσανίδη σε Κλάτενμπεργκ πριν τον Άρη

Με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή είχε συνάντηση πριν από λίγο ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, με αντικείμενο συζήτησης όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με τις διαιτησίες στο πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ χθες έκανε άλλη μια σοβαρή αγωνιστική “γκέλα”, φαίνεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης πως κάθε άλλο παρά θεωρεί πως όσα γίνονται γύρω από την διαιτησία το τελευταίο διάστημα , πρέπει να μπουν στο περιθώριο.
Έτσι, το αφεντικό των κιτρινόμαυρων βρέθηκε νωρίτερα σήμερα 28.1 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή και στα γραφεία της ΚΕΔ ειδικότερα , για να συναντήσει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Προφανές πως ο λόγος που τώρα επέλεξε ο Μελισσανίδης να ζητήσει να έχει την συνάντηση με τον Κλάτενμπεργκ, είναι για όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι , στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός.
Το αφεντικό της ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες , είχε αναλυτική έκθεση μαζί του με όλα όσα έχουν γίνει ως τώρα από πλευράς διαιτησίας στο πρωτάθλημα, σε αγώνες της ΑΕΚ και σε αγώνες του Ολυμπιακού. Έτσι ώστε να παρουσιάσει επακριβώς στον Κλάτενμπεργκ ποιοι είναι οι λόγοι που προκαλούν ανησυχία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button