ΓενικάΠοδόσφαιρο

Παράλληλη έρευνα υπό την επίβλεψη του Ανώτατου Εισαγγελέα της Βουλγαρίας για την δολοφονία Τόσκο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Βουλγαρία (δείτε εδώ), στην χώρα του δολοφονημένου από οπαδούς του ΠΑΟΚ, Τόσκο Μποζατζίσκι, διεξάγεται μια παράλληλη διερεύνηση του περιστατικού υπό την επίβλεψη του Ανώτατου Εισαγγελέα!

«Ένας Βούλγαρος εισαγγελέας διορίστηκε από τη Χάγη. Ο δικηγόρος μας είναι συμπατριώτης μας – εργάζεται σε ελληνικό γραφείο», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πατέρας του Τόσκο, Γκεόργκι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Βούλγαροι ερευνητές δεν έχουν ακόμη άδεια από τις ελληνικές αρχές να πάνε στη Θεσσαλονίκη και να ανακρίνουν εκείνους που εμπλέκονται στην επίθεση κατά του οπαδού της Μποτέφ.

Ο πατέρας του Τόσκο ισχυρίζεται ότι το βουλγαρικό κράτος έχει κάνει ό, τι είναι απαραίτητο μέχρι στιγμής. Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του γιου τους, ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ επισκέφθηκε τους γονείς και μίλησε μαζί τους, παρουσία και του Γενικού Εισαγγελέα Ιβάν Γκέσεφ. Τους υποσχέθηκαν πλήρη συνεργασία.

Παράλληλα, διερεύνηση του περιστατικού διεξάγεται και στη Βουλγαρία υπό την επίβλεψη του Ανώτατου Εισαγγελέα, που δείχνει πως οι Βούλγαροι αξιωματούχοι δεν θα αφήσουν το περιστατικό της δολοφονίας να περάσει… έτσι απλά.

Διαβάστε τι αναφέρουν τα βουλγαρίκα δημοσιεύματα για φιλικό μεταξύ Άρη και Μπότεφ

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button