Γενικά

Παππάς: Το Run Together προωθεί τη συμμετοχή και τη συνεργασία

Ο Μιχάλης Παππάς, πρωταθλητής στα 400 μέτρα, θα είναι παρών το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo, στηρίζοντας το Run Together που φέτος για πρώτη φορά διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες του δημοτικού βρεφοκομείου “Άγιος Στυλιανός”.

Εν μέσω της προετοιμασίας του για την θερινή σεζόν, ο Μιχάλης Παππάς δέχθηκε να συμμετάσχει στο Run Together της Θεσσαλονίκης και εξήγησε πως “καταρχήν είναι πολύ ωραία ιδέα να τρέξεις σε ζευγάρια.

Γενικώς ο στίβος έχει κατεξοχήν ατομικά αγωνίσματα, οπότε είναι διαφορετικό για μας να συμμετάσχουμε σε έναν αγώνα με ζευγάρι. Το πολύ θετικό είναι ότι μπορεί να λάβει μέρος ο οποιοσδήποτε, ακόμα κι αν αθλείται συστηματικά. Είναι ένας αγώνας που προωθεί τη συμμετοχή, τη συνεργασία και θέλω να ευχηθώ σε όλους που θα τρέξουν καλή επιτυχία, όπως θέλω να ευχαριστήσω και την Saucony που με στηρίζει στην προσπάθεια που κάνω σαν αθλητής”.

Αναφέρθηκε επίσης και στην “έδρα” του φετινού Run Together, τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo τονίζοντας πως “είναι ένα συμβολικό μέρος για την πόλη και σαφώς έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον ότι θα γίνει εκεί ο αγώνας και αξίζουν συγχαρητήρια στους υπεύθυνους που κατάφεραν να το διοργανώσουν σε ένα τόσο όμορφο μέρος”.

Ο 21χρονος πρωταθλητής έχει σαν στόχο την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Γκέβλε της Σουηδίας. “Αυτός είναι ο βασικός μου στόχος για την θερινή σεζόν.

Ξεκίνησα τους αγώνες μου και θέλω να πιάσω το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Κ23 και εκεί να έχω μια καλή παρουσία”, επεσήμανε ο Παππάς, προσθέτοντας πως “θα ήθελα να βρεθώ και στην ομάδα που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο επίπεδο ανδρών – γυναικών, όπως επίσης και να πάρω την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα”.

Πρόγραμμα αγώνων

RUN TOGETHER THESSALONIKI – ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAIOY

08:30 – 10:00 Προσέλευση συμμετεχόντων, λειτουργία γραμματείας.

10:15 – 10:25 Τεχνικές Οδηγίες, προθέρμανση – διατάσεις από ομάδα γυμναστών.

10:30 Εκκίνηση Αγώνα Run Together 6χλμ.

10:33 Εκκίνηση Αγώνα Run Together 3χλμ.

10:50 – 11:25 Αποθεραπεία – διατάσεις από ομάδα γυμναστών.

11:30 Παιδικός αγώνας δρόμου 500μ

11:45 Τελετή βράβευσης / Κληρώσεις δώρων

12:30 Λήξη διοργάνωσης

Για περισσότερες πληροφορίες 

site: www.runtogether.gr

facebook: web.facebook.com/RunTogetherGR/

instagram: www.instagram.com/runtogethergr/

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button