Ποδόσφαιρο

Παπαχαραλάμπους:«Η τρίτη θέση είναι δική μας αλλά ο μεγάλος στόχος πρέπει να είναι το κύπελλο»

Ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, δήμαρχος Στροβόλου, μίλησε στο Yellow Radio Και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press» με τους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

Ήταν κλοπή. Είδαμε το παιχνίδι στον σύνδεσμο μαζί με τους φίλους και πρέπει να πω ότι με απογοήτευση είδαμε το τέλος του αγώνα γιατί ο Άρης άξιζε την νίκη. Ήταν καλύτερος κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Βάλαμε το γκολ, δώθηκε αυτή η ανόητη αποβολή και αυτό το πέναλτι που όσες φορες και να το είδαμε, δεν ήταν πέναλτι. Ήταν αλλοίωση αποτελέσματος αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτά. Η ομάδα δείχνει ότι έχει πάρει τα πάνω της και είμαι σίγουρος ότι θα προχωρήσει πολύ φέτος και είμαι σίγουρος πως η τρίτη θέση είναι δική μας.

Για το στόχο του Άρη:

Και η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα αλλά ο μεγάλος στόχος πρέπει να είναι το κύπελλο. Μετά από 50 χρόνια θα είναι μοναδική ευκαιρία να σηκώσουμε το κύπελλο. Ταυτόχρονοι πρέπει να είναι οι στόχοι. Η ομάδα έχει πλούσιο ρόστερ και μπορέι να παίξει και στα δυο ταμπλό.

Για τον διαιτητή της Κυριακάτικης ενημέρωσης:

Θυμώνω με το VAR είναι πολύ ενοχλητικό ακόμα και για την Premier League όταν βλέπουμε το VAR και όλα αυτά τα λεπτά που ακόμα καισ την Αγγλία τα πράγματα κινούνται ακόμα πιο γρήγορα απ’ ότι στην Ελλάδα. Απότ ην στιγμή που το τράβηξε τόσα λεπτά το καταλάβαμε όλοι ότι θα το έδινε το πέναλτι.

Ο Άρης μπορεί να κερδίζει και τους διαιτητές. Η ομάδα είναι καλή, θα γίνει ακόμα καλύτερη και πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορεί να κερδίζει και τους διαιτητές αν χρειαστεί. Αντιλαμβάνομαι πως στην Ελλάδα γίνονται πολλά με το θέμα της διαιτησίας και ο Άρης παραδοσιακά είναι στους μη ευνοούμενους αλλά πρέπει να φτιαχτεί αυτή η ομάδα που σε συνδιασμό με τον κόσμο του να μην μπορέι ο καθένας να κάνει ότι θέλει.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει ισχυρός για μπορέσει να αντιμετωπίσει

Ο Άρης είναι ένας ισχυρό όνομα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, με ισχυρές προσωπικότητες που πρέπει να βγουν μπροστά και αυτό που χρειάζεται είναι μια σταθερή και ισχυρή διοίκηση, που την έχουμε αυτήν την στιγμή, για να μπορέσει να μετουσιώσει σε πράξη όλα αυτά. Σιγά – σιγά γίνονται εκείνα που πρέπει ώστε ο Άρης μας να ανεβαίνει σκαλιά

Για το αν θα προέτρεπε τους συναδέλφους του να δείξουν προσοχή στον Άρη και να τον στηρίξουν:

Βεβαίως. Ο Άρης δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο με τεράστια προσφορά. Είναι η Μακεδονία, είναι Εθνικός φάρος και βεβαίως όλοι αυτοί που προεκλογικά έρχονται κοντά στον Άρη πρέπει να είναι πάντα δίπλα του, κι αν έρχονται μόνο προεκλογικά ο λαός πρέπει να τους αποδοκιμάζει. Υπάρχουν όμως κάποιοι πραγματικοί Αρειανοί που είναι επώνυμοι, οι οποίοι αγαπούν την ομάδα.

Πρόσφατα ήμουν με τον Νομάρχη, τον κ. Τζιτζικώστα και από μόνος του μου άνοιξε την κουβέντα για τον Άρη. Μιλούσαμε πολύ ώρα για θέματα του Άρη και την πορεία και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήταν ενήμερος. Οι πολιτικοί πρέπει να διασφαλίζουν ότι διεξάγεται ένα τίμιο, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα προς όφελος του ποδοσφαίρου και μόνο και όχι εκείνων των ομάδων όπως γινόταν παραδοσιακά τόσες δεκαετίες στην Ελλάδα.

Για μια κινητοποίηση που προγραμματίζεται για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς Άρης – ΠΑΟΚ:

Ναι στις 3 ή 4 Ιανουαρίου ετοιμάζεται μια ομαδική πτήση για να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Θα είμαι κι εγώ εκεί.

Θα φέρει η νέα χρονιά επιτυχίες αλλά το σημαντικό είναι αυτή η πορεία που ξεκίνησε να συνεχιστεί και στα χρόνια που έρχονται. Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος του Άρη μαζεύτηκε γύρω από την ομάδα. Στα εισιτήρια είμαστε τέταρτοι και στα παιχνίδια με λιγότερο εμπορικές ομάδες υπάρχουν 12.000 και εισιτήρια.

Για το φετινό μπάσκετ:

Είχα την χαρά να δω τον αγώνα με το Περιστερι. Απ’ ότι κατάλαβα υπήρχε πολύ καλο κλίμα και ήταν μια εύκολη νίκη. Απ’ όσο αντιλαμβάνομαι υπάρχει πλέον το κίνητρο της επιβίωσης κι όδο υπάρχει ο Άρης είναι η ψυχή του μπάσκετ, ο κόσμος θα έρθει κοντά και δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει. Έρχονται και κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να μπορέσει η χρονιά να κυλήσει ομάλα.

Για τον ντόρο των Τούρκων διαιτητών σε αγώνα Κυπριακής ομάδας:

Ήταν προφανώς μια λανθασμένη απόφαση της UEFA. Υπήρξε έντονη και σωστή αντίδραση από τον ΑΠΟΕΛ για το ορισμό του Τούρκου διαιτητή και βοηθού. Έγιναν παραστάσεις και το ΑΠΟΕΛ και απο τον πρόεδρο, τον κ Κούμα, όπου με συντονισμένες προσπάθειες έγινε εφικτή η αλλαγή του διαιτητή του αγώνα. Θα ήταν μια κακή εκτίμηση την στιγμή που κρινόταν η είσοδος στους 32 του Champions League με αντίπαλο ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button