Μπάσκετ

Παπαθεοδώρου: “Θα συμφωνήσω επίσης με τον κόουτς ότι εδώ παλεύουμε με μια συγκεκριμένη κατάσταση με αντιξοότητες”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον σημερινό αγώνα είπε:

Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη. Υπήρχε το πρέπει για μας πριν το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Είχαμε μεγάλη νευρικότητα στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε καλές προσπάθειες και δεν βρήκαμε ρυθμό στην επίθεσή μας. Στην άμυνα είχαμε καλή εικόνα στο αμυντικό ριμπάουντ.

Ηρεμήσαμε στο ημίχρονο και η εμφάνιση του 3ου δεκαλέπτου μας έδωσε τη δυνατότητα να ανοίξουμε το παιχνίδι με τους αιφνιδιασμούς. Αυτό που δεν καταφέραμε να κάνουμε και θεωρώ ότι είναι λόγω της πίεσης ήταν ότι σκεφτόμασταν ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Το ματς θα μπορούσε να είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα με μεγάλη διαφορά στις αρχές της τελευταίας περιόδου.

Δεν το κάναμε κι αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Άρη να κάνει τη δική του αντίδραση που έβαλε μεγάλα σουτ και πήγε το παιχνίδι στην επαφή. Ο Χρυσικόπουλος έβαλε ένα πολύ μεγάλο καλάθι για μας, θεωρώ συνολικά ότι η εμπειρία και η ηρεμία των Ελλήνων παικτών καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Για τις δηλώσεις Γιαννάκη είπε:

Θα συμφωνήσω επίσης με τον κόουτς ότι εδώ παλεύουμε με μια συγκεκριμένη κατάσταση με αντιξοότητες. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι όχι το τι ήταν ο ΠΑΟΚ αλλά τι είναι σήμερα. Να μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις. Εμείς αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή από συγκυρίες και κακής εκτίμησης παίζουν με δύο ξένους, κάνουμε τεράστιο αγώνα με μια ατμόσφαιρα που περιμένει από εμάς πράγματα που δεν είμαστε έτοιμοι να τα υποστηρίξουμε. Θεωρώ ότι η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση.

Θέλω να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που μας έδωσαν ώθηση. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δυναμική και πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια αξίζει τον κόπο να έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση. Το όραμα θέλει υποστήριξη. Χρειαζόμαστε όλοι μας. Οι παίκτες χρειάζονται στις δύσκολες στιγμές ένα χτύπημα στην πλάτη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button