Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Είναι τεράστιο γεγονός ότι μια ομάδα «μεγαθήριο” όπως η Μπόκα έρχεται Ευρώπη μόνο για τον Άρη, αυτό δείχνει την μεγαλοσύνη του συλλόγου»

Στο Yellow Radio και στην εκπομπή αθλητικό X-PRESS φιλοξενήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το αν θα πάει στο φιλικό με την Μπόκα είπε:

Εννοείται ότι θα πάω, αυτό δεν χάνεται με τίποτα, είναι από τα παιχνίδια που μεγαλώνουν τον σύλλογο και ανεβάζουν την ψυχολογία του κόσμο. Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει την δεδομένη στιγμή. Μακάρι να είχαμε την ευχέρεια να φέρναμε κάθε μέρα τέτοιους μεγάλους συλλόγους, χωρίς να παραγκωνίζουμε το γεγονός ότι ο βασικός στόχος και αυτό που πρέπει να γίνει είναι ο Άρης να πάρει την άνοδο και να βρεθεί στην φυσική του θέση.

Για το πώς βλέπει τον φετινό Άρη είπε:

Είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα και έχει τα φόντα να διεκδικήσει την άνοδο στην Super League γιατί παρουσιάζεται καλύτερος οργανωτικά ο Άρης και φαίνεται αυτό και από το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς.

Για το γεγονός ότι η Μπόκα έρχεται Ευρώπη μόνο για τον Άρη είπε:

Είναι τεράστιας σημασίας γεγονός, ότι μια ομάδα «μεγαθήριο» όπως η Μπόκα έρχεται Ευρώπη κάνει τόσο μεγάλο ταξίδι μόνο και μόνο για τον Άρη, αυτό δείχνει την εμβέλεια αλλά και την μεγαλοσύνη του συλλόγου. Για αυτό εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω την μιζέρια και την εσωστρέφεια και να πάμε στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα.

Για την καταλληλότητα του Δημήτρη Σπανού και του Παύλου Μυροφορίδη είπε:

Το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής περιέχει πολλές ιδιαιτερότητες, υπάρχει σκοπιμότητα στην Football League επειδή έχω αγωνιστεί, υπάρχει σκοπιμότητα εκ του αποτελέσματος και οι ομάδες στοχεύουν στο να μην χάσουν.

Για το ότι πλέον δεν αποτελεί τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών είπε:

Γίνανε κάποιες ανακατατάξεις όσων αφορά τα τμήματα, πήρε δύο τμήματα (Κ15,Κ16) τα πήρε υπό την αιγίδα της η ΠΑΕ, οπότε το κομμάτι της διαχείρισης είχε μικρύνει και δεν υπήρχε χώρος διότι λιγοστέψανε τα τμήματα και δεν υπήρχαν έσοδα.

Για την συνεργασία του με τον Σωκράτη Διούδη είπε:

Με τον Σωκράτη δημιουργήσαμε μία ακαδημία τερματοφυλάκων, κάτι το οποίο εγώ λειτουργούσα χρόνια αλλά τώρα μαζί με τον Σωκράτη βρεθήκαμε τα συζητήσαμε έχουμε κοινές απόψεις πάνω στο θέμα του τερματοφύλακα, μην ξεχνάμε ότι και ο Σωκράτης πέρασε κάποια χρόνια στις ακαδημίες Κ15, Κ16 και Κ20 από τα χέρια μου. Η ακαδημία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και στεγάζεται στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνικα(παλιά γήπεδα Κωφίδη) πριν το Mediterenean Cosmos. Το όνομα της ακαδημίας είναι «We love keepers». Ο Σωκράτης έχει αναλάβει περισσότερο το επικοινωνιακό κομμάτι αλλά έρχεται συχνά Θεσσαλονίκη και μοιράζεται τις εμπειρίες και τις γνώσεις του με τα παιδιά.

Για το πώς βιώνει ο Διούδης την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό είπε:

Είναι μια καινούρια αρχή για τον Σωκράτη, είναι αισιόδοξος, περιμένει από στιγμή σε στιγμή για να παίξει και νομίζω ότι θα τον δούμε κάτω από τα δοκάρια του Π.Α.Ο σε πολύ λίγο διάστημα.

Κλείνοντας έδωσε και το μήνυμα του στον κόσμο του Άρη:

Εύχομαι τέτοιον καιρό να μιλάμε για άλλα πράγματα, να μιλάμε για τις ομάδες της Super League και ελπίζω ο Άρης να αποκτήσει ξανά την χαμένη του ταυτότητα και να είναι μονίμως στην Super League με πρωταγωνιστικό ρόλο. Να μιλάμε για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα παίζει και να είμαστε όλοι πιο ήσυχοι πιο αισιόδοξοι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button