ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Παπαδημητρίου: “Καταπληκτική χρονιά με τίτλους για τον Άρη”

Ο προπονητής των παγκορασίδων του γυναικείου βόλεϊ, Θοδωρής Παπαδημητρίου φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για την επιτυχία της ομάδας είπε:

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης είχαμε βγει δεύτεροι και τα παιδιά δούλεψαν μέσα στις εξετάσεις και μέσα στο καλοκαίρι και κατάφεραν να βγουν πρωταθλήτριες Ελλάδος. Φέτος έγινε μία καταπληκτική χρονιά για εμάς δηλαδή οι επιτυχίες που έχουν γίνει είναι αξιοσημείωτες ξεκινώντας από το γυναικείο βόλεϊ που πρώτη φορά στην ιστορία του έπαιξε τελικό πρωταθλήματος και καταφέραμε μέσω αυτού να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες. Σε επίπεδο γυναικών δεν έχει συμβεί πότε η ομάδα να κερδίσει όλα τα αναπτυξιακά. Από την 12άδα των γυναικών, οι 7 από τις 12 αγωνίζονταν και στα αναπτυξιακά στις νεάνιδες και στις κορασίδες και αυτό δείχνει πόσο μεγάλη επιτυχία έκαναν και οι γυναίκες.

Για το ποιο ήταν το “κλειδί” της επιτυχίας είπε:

Το σημαντικό που υπάρχει στον σύλλογο των γυναικών είναι ότι υπάρχει ένα καταπληκτικό κλίμα όλων των ανθρώπων. Ο πρόεδρος κ. Ρεντζεπέρης ακολουθεί όλα τα τμήματα βρίσκεται παρών σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Ο team manager, Γιάννης Γιαννάκης είναι στις γυναίκες μέχρι και τα μίνι όλα τα κινεί ο ίδιος ο οποίος τρέχει για όλα. Ο προπονητής Γιάννης Τσαϊρέλης που ήταν στις γυναίκες τρέχει και τα αναπτυξιακά έκανε καταπληκτική αυτά τα δύο χρόνια και κυρίως τα παιδιά που έχουν όρεξη, θέληση είναι κάθε μέρα στο γήπεδο είτε έχει ζέστη είτε όχι κάνουν πολλές θυσίες, αψηφούν το καλοκαίρι και κάναμε μεγάλη επιτυχία.

Για την Αγάπη Μπρουκς είπε:

Η Αγάπη βγήκε και MVP στο πρωτάθλημα που πέρασε αξίζει να της πούμε συγχαρητήρια και από εδώ. Έχει πάρει τα γονίδια του μπαμπάς και της μαμάς και συνεχίζει τα ίδια βήματα.

Για την ετοιμότητα των κοριτσιών να πάνε στην ομάδα των γυναικών είπε:

Ο Άρης κινείται σε αυτό το μοντέλο. Τα επτά από τα δώδεκα κορίτσια είναι από τα αναπτυξιακά τμήματα που συνεχίζουν και παίζουν. Πολλά παιδιά έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται στις γυναίκες και άμα συνεχίσουν την ίδια δουλειά στον Άρη, σε κάποια χρόνια μπορεί να πάρει και πρωτάθλημα με τις παίκτριες που έχει.

Πιστεύω ότι όλα τα μεγάλα club και στην Ευρώπη άμα δεν έχει ακαδημίες και άμα δεν έχεις το μυαλό σου την ανάπτυξη δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα όπως το ίδιο ισχύει και στο αντρικό τμήμα αλλά ο Άρης δουλεύει σε αυτό το κομμάτι από τα μίνι μέχρι τις νεάνιδες έχει αξιόλογους προπονητές που ασχολούνται και ψάχνουν να βρουν παιδιά για να παίζουν στην γυναικεία ομάδα. Ο Άρης στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τα παιδιά που έχει στην ανάπτυξη και αυτό το καταλαβαίνουν και τα παιδιά. Ο στόχος κάθε παιδιού που είναι στον Άρη είναι να φτάσει στην γυναικεία ομάδα του Άρη και αυτό είναι σίγουρα ένα κίνητρο για τα παιδιά ώστε να δουλεύουν περισσότερο.

Για την χρονιά των παγκορασίδων είπε:

Εγώ θέλω πάλι να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον Γιάννη Γιαννάκη που στήριξαν το πρόσωπο μου. Με βάλανε σε αυτή την θέση όταν ο Τσαϊρέλης πήγε στις γυναίκες. Για εμένα είναι πολύ θετικό που δουλεύω σε έναν τέτοιο σύλλογο που είναι όλα πολύ οργανωμένα, δεν λείπει τίποτα από τα παιδιά και τους προπονητές, υπάρχει συνεννόηση και είμαι χαρούμενος που δουλεύω γι’αυτό το τμήμα και φέρνουμε επιτυχίες.

Για το αντρικό βόλεϊ είπε:

Το αντρικό βόλεϊ την τελευταία χρονιά δεν τα πήγε καθόλου καλά. Τώρα απ’ότι κατάλαβα γίνονται κάποιες προσπάθειες από κάποιους ανθρώπους να μπουν στον σύλλογο και να ανεβάσουν το τμήμα. Ελπίζω να βρει τον δρόμο του γιατί πρέπει να βρίσκεται στην Α1.

Για την συμφωνία του με τον Άρη είπε:

Είχα συμφωνήσει να είμαι στον Άρη την φετινή χρονιά αλλά δεν τηρήθηκε ποτέ. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτή την στιγμή. Ελπίζω ο Άρης να βρει τον δρόμο του.

Για το beach volley είπε:

Τώρα θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το beach volley που το κάνω κάθε καλοκαίρι. Εχάσα κάποια τουρνουά φέτος λόγω των παιδιών αλλά άξιζε τον κόπο. Τώρα θα μπω πιο ενεργά για να καταφέρω ίσως να κατακτήσω για 3η χρονιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Είμαι και σαν προπονητής σε παιδιά ανάπτυξης και προσπαθώ να φτάσουν και αυτά όσο ψηλότερα γίνεται.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button