Μπάσκετ

Παπαγεωργίου: Παλεύουμε για τον Άρη, δεν θα αφήσουμε την ομάδα

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει για να λυθούν τα ζητήματα που υπάρχουν αλλά και την συνολική κατάσταση που επικρατεί.

Αναλυτικά:

Για τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών:

Πάνω από όλα είναι η ομάδα, είναι ο Άρης και οφείλουμε να κάνουμε το χρέος μας μέχρι τέλους. Έχουμε αφιερώσει την ζωή μας σε αυτήν την ομάδα.

Από την Τετάρτη το απόγευμα προσπάθησα να λύσω μια σειρά προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί, με πιο σημαντικά ζητήματα την ενημερότητα και την άρση του μπαν.

Έχει γίνει ένας αγώνας δρόμου για να παίξει ο Φτιζπάτρικ, μου έχουν δοθεί υποσχέσεις; ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν και περιμένω από λεπτό σε λεπτό νεότερα. Είμαι σε συνεχή επαφή και ανοιχτή επικοινωνία με την FIBA, έχω εξαντλήσει όλες τις προσωπικές μου γνωριμίες.

Για τα χρήματα που δόθηκαν σε πρώην παίκτες:

Έχουμε καταθέσει τα χρήματα για τον Γουίβερ, όπως και για τους Μαρμπλ και Ντραγκίσεβιτς. Πρέπει να υπάρξει μια τριγωνική επικοινωνία με την ΦΙΜΠΑ, την Γαλλική ομοσπονδία και την ΕΟΚ.

Για το πόσο μεγάλο χρονικό περιθώριο υπάρχει:

Μέχρι τις 16:00-17:00 υπάρχει περιθώριο. Η ΦΙΜΠΑ πρέπει να ενημερώσει την Ελληνική ομοσπονδία και από εκεί θα πάμε στην Γαλλία και πίσω στην ΦΙΜΠΑ.

Για το αν ο Φιτζπάτρικ έχει περάσει το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ:

Χθες το πρωί πέρασε το ντόπινγκ κοντρόλ και μετά ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη. Ενσωματώθηκε στην ομάδα, είναι πολύ ευχαριστημένος και ελπίζουμε γρήγορα να μπει στο κλίμα και να πάνε όλα καλά.

Για το ότι δεν βοήθησε ο Δημήτρης Γουλιέλμος:

Δεν θεωρώ ότι είναι ώρα για καταλογισμό ευθυνών. Είναι ώρα για ενότητα, αυτό έχει σημασία. Έχω μιλήσει και με τον Λευτέρη Αρβανίτη που θα είναι στο γήπεδο. Πρέπει να βγάλουμε την εικόνα ότι είμαστε όλοι μαζί.

Αυτό που έχει σημασία και θέλω να ζητήσω από τον κόσμο είναι για άλλη μια φορά να είναι στο γήπεδο και να βοηθήσουν με τον δικό τους φανταστικό τρόπο την ομάδα.

Για τις προσπάθειες που έκανε τις τελευταίες μέρες:

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν, είτε προφορικά με τον λόγο τους, είτε με άλλους τρόπους. Ήταν προσωπικές σχέσεις που είχα, ήταν άνθρωποι που μου εμπιστεύτηκαν χρήματα που ίσως έχουν και αυτοί ανάγκη.

Είναι άνθρωποι που εμπιστεύονται την ανιδιοτέλεια μου, την ακεραιότητα μου και την Αρειανοσύνη μου.

Για τον λόγο που δεν είχε αναλάβει δράση νωρίτερα:

Υπάρχει ένας; άνθρωπος που είναι μεγαλομέτοχος, αυτός έχει τον πρώτο λόγο. Εγώ καθημερινά παρακολουθώ το τι συμβαίνει στον σύλλογο, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει ο μεγαλομέτοχος.

Όταν διαπίστωσα ότι βρισκόμαστε σε αδιέξοδο την Τετάρτη τότε πήρα την πρωτοβουλία να βοηθήσω.

Για το αν περιμένει και τον κόσμο της ομάδας:

Ο λόγος που μιλάω είναι για να στείλω ένα μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης. Ξέρω πόσο περήφανοι είναι οι Αρειανοί, πόσο βοηθάνε και πιστεύω ότι και την Κυριακή θα είμαι εκεί.

Για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Άρη ακόμη και μετά το τέλος των υπαρχόντων προβλημάτων:

Είναι εξουθενωτικό αυτό που βιώνω, αλλά θα παραμείνω στρατευμένος στην ιδέα που λέγεται Άρης.

Για την βοήθεια του κ.Πλιάκη:

Ο κ.Πλιάκης είναι πάντα κοντά στον Άρη, αλλά είναι και δίπλα μου και φυσικά τον ευχαριστώ πολύ.

Για το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γιάννης Σιδηροηλίας:

Είναι ιδιαίτερη χαρά μου, γιατί αυτό δείχνει την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών αλλά και το ότι ο Άρης πάντα βγάζει παιδιά.

Για την συνέχεια:

Από την Δευτέρα θα έχω άνεση χρόνου για να μιλήσω και να συναντηθώ με επώνυμους Αρειανούς. Να έρθουμε σε άμεση επαφή, να μιλήσουμε για τις προθέσεις τους.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button