Ποδόσφαιρο

Παπέτας: “Χαμός στην Κύπρο για τον Άρη, ακόμη καλύτερη η ομάδα του χρόνου”

Ο Τάκη Παπέττας, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη και πρόεδρος του Super3 Κύπρου φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό x-press” με τους Γιώργος Τότσικα και Ιάσονας Μίσχο

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα Άρης- Καστοριά 7-2:

Ήμουν από την άλλη ομάδα. Ήταν η ομάδα του Τσαντεφσκι . Πράγματι ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου όχι για το αποτέλεσμα αλλά την χρονιά που είχα φύγει από τον Άρη ήταν μια από τις πιο βεβιασμένες κινήσεις μου στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Πιστεύω πως θα έχτιζα κάτι ακόμα καλύτερο στον Άρη.

Εγώ έχω καταφέρει στον Άρη να δημιουργήσω κάτι όμορφο. Να αφήσω το στίγμα μου πρώτα – πρώτα σαν ποδοσφαιριστής, δεύτερον σαν χαρακτήρας και το αποδεικνύεται ακόμα ύστερα από τόσα χρόνια να έχω πολύ καλές φιλίες, όχι μόνο με πρώην συμπαίκτες, αλλά και με ένα μεγάλο αριθμό φιλάθλων του Άρη.

Για την σχέση του με το ποδόσφαιρο

Είμαι συνέχεια κοντά στο ποδόσφαιρο και στον σύνδεσμο βετεράνων της Λευκωσίας. Έχω μιλήσει και σε μια εκπομπή για τους εορτασμούς του Άρη μας. Είχα τονίσει ότι μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που χάσαμε και υπήρχε μεγάλη απογοήτευση, πως τα επόμενα τρία παιχνίδια η ομάδα θα έπαιρνε στροφές  με τον Λάρσον τον Σουηδό , τον Ρόουζ τον αμυντικό με τον Φετφατζίδη και ένα Σιώπη πιο ανεβασμένο που αποδείχθηκε στο τέλος μεγάλη δύναμη μας. Τα κατάφερε η ομάδα μας, μπήκαμε στην πεντάδα πανηγυρικά και πιστεύω του χρόνου με κάποιες ενισχύσεις θα μας χαρίσει ακόμα περισσότερες χαρές.

Για το στόχο κυπέλλου 

Για το κύπελλο βάζουμε πολύ θετικό πρόσημο και ειδικά αν κρατήσει ο πρόεδρος μας έναν σκελετό από την φετινή ομάδα. Πάντα σε μια ομάδα είναι να αφήνεις έναν σκελετό να μην διαλύεις τα πάντα. Εάν κρατήσει έναν βασικό κορμό στην ομάδα και ενισχυθεί του χρόνου θα πάει πολύ πολύ καλύτερα από φέτος.

Πέρσι είχα πει ότι ο στόχος της ομάδας είναι να ξεφύγει από το “αχ και βαχ” του υποβιβασμού, να πάρουμε μια καλή θέση και αν μας δοθεί η ευκαιρία γιατί όχι στην πεντάδα. Στο τέλος τα κατάφερε η ομάδα μας πιο εύκολα από ότι έπρεπε.

Αυτήν την στιγμή μας προσφέρεται αυτή η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο πρόεδρος αν κρατήσει τον προπονητή, που είναι δημιούργημα δικό του η ομάδα, αν κρατήσει το κορμό που πρέπει και αν ενισχύσει τότε θα μπορεί να . Από την στιγμή που θα βγει Ευρώπη δεν μπορεί με 17 ποδοσφαιριστές πρέπει να έχει μια 20αδα μίνιμουμ ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανά πάσα στιγμή θα μπορούν να αντικαθιστούν ο ένας τον άλλον στο πρωτάθλημα.

Για τον κόσμο

Ο κόσμος θα δείξει την αγάπη του από τα διαρκείας. Το παρών που έδωσε φέτος ο κόσμος στο γήπεδο να το δείξει και οικονομικά, έμπρακτα και μόνο βοήθημα είναι το διαρκείας. Αυτή είναι η οικονομική βοήθεια που κάνουμε στο σωματείο μας. Να τον στηρίξουμε για να μπορέσει να δυναμώσει την ομάδα για την νέα σεζόν. Να έχουμε και εμείς τις απαιτήσεις μας για το κάτι παραπάνω.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου για τον φετινό Άρη

Όλοι έχουμε μείνει έκπληκτοι από την πορεία της ομάδας. Διότι μια ομάδα ανεβαίνοντας από την Β’ Εθνική ήμασταν κάπως ”σφιχτοί” στο τέλος όμως αποδεικνύοντας τις δυνατότητες της όλοι εκεί πέρα στο β’γύρο αν έκανα 12 εμφανίσεις η ομάδα, οι δέκα ήταν πάρα πολύ καλές και με αυτό έχουμε κεντρίσει κάποιους να μας υποστηρίζουν την νέα σεζόν.

Για τον σύνδεσμο

Πιστεύω πως του χρόνου στον σύνδεσμο θα έχουμε περισσότερους… Κυπραίους. Έχουμε παιδιά στον σύνδεσμο μας που έρχονται από την Λεμεσό και από την Πάφο και από την Λάρνακα στο σύνδεσμο. Έχει δημιουργηθεί και ένας άλλος σύνδεσμος στην Λεμεσό κι έτσι βολεύονται κάποια παιδιά. Στην Λευκωσία ο μεγαλύτερος αριθμός των παιδιών είναι από την Ελλάδα.

Για το πέναλτι και το γκολ του Σιώπη στον σύνδεσμο της Κύπρου

Χαμός! Είναι μεγάλη η τρέλα από τα παιδιά και έχουμε και ένα καλό ευχάριστο. Εδώ που στεγάζεται ο σύνδεσμος στον δήμο Στροβόλου, ο Δήμαρχος είναι από τα φανατικά μέλη του συνδέσμου μας και μας βοηθάει πάρα πολύ.

Για μια πρωτοβουλία που έχει στο μυαλό του:

Θα θέλαμε πολύ να έρθουμε και σε επαφή με άλλους συνδέσμους και με τον Super 3 της Θεσσαλονίκης και να κάνουμε μια τιμητική εκδήλωση στους βετεράνους, πιστεύω να το καταφέρουμε.

Ενώ τέλος έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο λέγοντας:

Σε όλα τα φιλαράκια, σε όλο τον κόσμο του Άρη εύχομαι τις ίδιες χαρές που ζήσαμε φέτος να ζήσουμε και του χρόνου. Και κάτι τελευταίο, τους εύχομαι όλους καλό καλοκαίρι να πάρουμε δυνάμεις για την νέα σεζόν.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button