Ποδόσφαιρο

Παπέτας: “Άφησε έργο ο Εμάνουελ στην Κύπρο, ο Άρης για την κορυφή”

O παλαίμαχος του Άρη και πρόεδρος του Super 3 Κύπρου Τάκης Παπέττας μίλησε για το πώς βίωσαν στην μεγαλόνησο την άνοδο των κιτρινόμαυρων, ενώ αναφέρθηκε και στα Κυπριακά δημοσιεύματα για τον Πέδρο Εμάνουελ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8 και την εκπομπή “Αθλητικό X-Press” με τον Γιώργο Τότσικα:

“Πάντα είμαστε σε εγρήγορση όλοι εδώ στην Κύπρο και κοντά στην ομάδα του Άρη, κάθε μέρα στο πλευρό της και όταν υπάρχει αγώνας είτε μπάσκετ, είτε ποδόσφαιρο, προσπαθούμε να βοηθούμε, παίρνουμε εισιτήρια και κοιτάμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή”.

Για την άνοδο της ομάδας είπε:

“Το είχα πει, το πίστευα και το πιστεύω, ότι αν ο Άρης στηριχθεί στο ελληνικό στοιχείο, στους Έλληνες παίκτες που νιώθουν τι σημαίνει ο σύλλογος, μπορεί να τα καταφέρει και θα είναι η χρονιά μας. Και δεν πέσαμε καθόλου έξω. Ήταν σπουδαία η προσπάθεια της ομάδας. Επί τη ευκαιρία να δώσουμε τα συγχαρητήρια από τον Super 3 Κύπρου στη διοίκηση, στους προπονητές και στους παίκτες για την άνοδο, γιατί πίστεψαν και κατάφεραν να φέρουν την ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία, γιατί ο Άρης και οι παίκτες του ανήκουν στην Α’ εθνική”!

Για την επόμενη μέρα:

“Ο Άρης πρέπει να είναι πρωταγωνιστής, να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, στην πρώτη τετράδα και να κυνηγάει διακρίσεις και τίτλους. Πρέπει να οργανωθεί σωστά για να προσφέρει στον κόσμο του χαρές”!

Για τα δημοσιεύματα στην Κύπρο που έχουν ως υποψήφιο για τον Άρη τον Πέδρο Εμάνουελ:

Ο Πορτογάλος δούλεψε εδώ στην πόλη μου την Λεμεσό, στον Απόλλωνα για περίπου 1,5 χρόνο, έκανε καλή δουλειά και πήρε κύπελλο και σούπερ καπ. Άφησε έργο, δεν είναι τυχαίο ότι ο Απόλλωνας που διεκδίκησε τον τίτλο του πρωταθλητή, βασίζεται στον δικό του κορμό παικτών, αυτόν που είχε δημιουργήσει στην ομάδα. Βέβαια, αν και είχε επιτυχίες, με δυο τρία άτυχα αποτελέσματα τον απομάκρυναν. Αυτό είναι από τα άσχημα που συνηθίζονται τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button