Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ :”Ζεστό” ενδιαφέρον από Τουρκία και Ιταλία για Ελ Καντουρί

Τα δημοσιεύματα πληθαίνουν στην Τουρκία και την Ιταλία όσο αφορά το μέλλον του Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Ολοκληρώνεται το τετραετές συμβόλαiο του Ομάρ Ελ Καντουρί με τον ΠΑΟΚ και εξετάζει και άλλες πιθανές προτάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Μαροκινός των 108 συμμετοχών με την ασπρόμαυρη φανέλα (8 γκολ, 9 ασίστ) έχει κάνει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μια πρώτη κουβέντα , ωστόσο δεν έχει προκύψει μια πιθανή συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας. Οι ασπρόμαυροι έχουν χαμηλώσει κατά πολύ το μ.ο. των συμβολαίων, σε μια νέα οικονομική πολιτική ,ετσι και ο Ελ Καντουρ θα πρέπει σε μια νέα κουβέντα, να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του για να επέλθει μια συμφωνία.
Από την Ιταλία, όπου συνεχίζει να έχει καλό όνομα και να απασχολεί τον Τύπο,τα τελευταία 24ωρα γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ομάδες όπως η Τορίνο, η Τζένοα, και η Κροτόνε για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, ενώ όπως επισημαίνεται το όνομα του βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου, που τον γνωρίζει πολύ καλά από την συνεργασία που είχαν στην ομάδα της του ΠΑΟΚ, αλλά και από δύο τουρκικές ομάδες, την Τραμπζονσπόρ και την Μπεσίκτας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button