Μπάσκετ

ΠΑΟΚ-Άρης (18:30)

Ο Άρης σήμερα (18:30) θα φιλοξενηθεί στο κρατικό της Πυλαίας από τον ΠΑΟΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και θέλουν σήμερα να σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί. Μια νίκη που θα τους δώσει και ψυχολογική άνοδος, καθώς σήμερα θα παίξουν σε μια από τις πιο «καυτές» έδρες που έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο του «θεού του πολέμου».

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έχει επίσης την νίκη για μονόδρομο καθώς μέχρι στιγμής έχει πετύχει δύο νίκες σε δέκα αγώνες, μια απόδοση που δεν περίμενε κανείς από την μεριά των «ασπρόμαυρων» όταν το καλοκαίρι η ομάδα ξεκινούσε προετοιμασία και είχε φτιάξει ένα βάση δεδομένων αρκετά καλό ρόστερ με ένα αξιοσέβαστο μπάτζετ. Αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ ισορροπεί σε ένα «τεντωμένο σκοινί» που με ήττα σπάει και πέφτει στο κενό.

Τα προβλήματα για τον Άρη υπάρχουν, καθώς ο Κουάμε Βον έχει ένα πρόβλημα στο ισχίο και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, ενώ ο Μπένσον επίσης έχει ένα θέμα στο ισχίο και κρίνεται η συμμετοχή του.

Ενώ στην «αντίπερα όχθη» δεν λείπουν τα προβλήματα καθώς δεν υπάρχει ο Ντίλαρντ, είναι αμφίβολος ο Κρουμπάλι (αν και μάλλον θα βρεθεί στην 12αδα).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button