Ποδόσφαιρο

Παντζιαράς: «Όλοι στους δρόμους, όχι άλλη αδικία»

Ένας από τους πιο σπουδαίους τερματοφύλακες που πέρασαν από τον Άρη, Γιώργος Παντζιαράς, μίλησε στο Yellow Radio 101,7 και τον Γιώργο Τότσικα, ενώ κάλεσε τον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”, να διαμαρτυρηθούν ενεργά για τις αδικίες που υπέστη η ομάδα.

Οι αδικίες που πλήττουν τον Άρη συνεχίζονται ακάθεκτες από παλιά; Και πάλι οι αδικίες εις βάρος του Άρη συνεχίζονται. Τώρα, με αυτό που ανέφερες προηγουμένως, ήρθε ξανά στο μυαλό μου η αδικία του 1980, τότε που εμείς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και βάσει τον κανονισμό, είμαστε πρωταθλητές. Όμως, σε μία νύχτα, η διοίκηση της ομοσπονδίας – και αυτοί είχαν τότε μία δύναμη στα χέρια τους -, ανέτρεψαν την προκήρυξη και μας ανάγκασαν να δώσουμε εκείνον τον αγώνα μπαράζ. Δυστυχώς οι αδικίες συνεχίζονται και τώρα.

Σας θυμώνουν οι αποφάσεις κατά της ΠΑΕ Άρης; Σίγουρα εκνευρισμός, στεναχώρια, γιατί βλέπουν κάποιοι οι οποίοι πανικοβλήθηκαν με τις μεταγραφές που κάνει ο Άρης στην προσπάθεια του να δυναμώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλοι προσπαθούν και λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, για να βάλουν εμπόδιο στην καινούρια προσπάθεια που κάνει ο Άρης. Δυστυχώς, πρέπει όλος ο κόσμος να ξεσηκωθεί και με την ευκαιρία της διοργάνωσης της έκθεσης στην Θεσσαλονίκη που θα είναι ο πρωθυπουργός, νομίζω πως πρέπει όλοι ενωμένοι να κάνουμε συλλαλητήριο. Γιατί να μην βγει ο κόσμος στους δρόμους, υπάρχει μία τόσο μεγάλη αδικία που δεν μας αφήνει να χαρούμε μία προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρος μας μετά τα 3-4  χρόνια στην Β και Γ Εθνική. Βλέπουμε ότι ο Άρης με τον χρόνο δυναμώνει και ανεβαίνει στις πρώτες θέσεις και αυτό είναι ο φόβος μερικών που προσπαθούν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να βάλουν «τρικλοποδιά» στην ομάδα του Άρη. Φτάνει αυτή η αδικία και τώρα που μιλάμε για αυτό το θέμα, επειδή έζησα και το γυναικείο ποδόσφαιρο πριν 3 χρόνια έγινε μία άλλη αδικία. Όταν παίζαμε, η ομάδα του Άρη στα Τρίκαλα, είχε ενδιαφέρον η Καρδίτσα και δυστυχώς, μας έβαλαν διαιτητές από την Καρδίτσα που μας ακύρωσαν κανονικό γκολ και έτσι πρωταθλήτρια βγήκε η ομάδα της Καρδίτσας. Στο γυναικείο πρωτάθλημα εκλάπη αγώνας, ενώ έγινε μεγάλη προσπάθεια του κυρίου Βαγγέλη Βουτσά και επί τη ευκαιρία θέλω να τον ευχαριστήσω για όλη την προσπάθεια που έκανε να κρατήσει το γυναικείο ποδόσφαιρο, έχω εκτίμηση και αγάπη για αυτόν τον άνθρωπο.

Θα αναπτυχθεί η νέα γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΠΑΕ; Σίγουρα και πρέπει αυτή η προσπάθεια που έκανε ο κύριος Βουτσάς να την συνεχίσει η ΠΑΕ Άρης, έχουμε τις δυνατότητες επειδή έζησα την ομάδα αυτή 5 χρόνια, ξέρω πράγματα και καταστάσεις και νομίζω με την βοήθεια της ΠΑΕ θα κάνει πρωταθλητισμό και θα έρθει το πολυπόθητο πρωτάθλημα που αξίζει αυτή η ομάδα. Οτιδήποτε βοήθεια χρειαστεί η ΠΑΕ, είμαι στην διάθεση της.

Φοβίζουν οι μεγάλες μεταγραφές που έχει επιχειρήσει ο Άρης; Για αυτό φοβήθηκαν, πρέπει να αφήσουν τον Άρη να κερδίσει αυτά που του αξίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο ο αγωνιστικός χώρος είναι αυτός που δείχνει την προσπάθεια όλης της διοικήσεως, όλων των ποδοσφαιριστών και ο κόσμος θέλει νίκες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όχι στα δικαστήρια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button