Ποδόσφαιρο

Παντζιαράς: “Χαίρομαι όταν βλέπω τους ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν τα γκολ αγκαλιασμένοι”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Παντζιαράς, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Είμαι σίγουρος και πιστεύω ότι ο Άρης θα επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα  αλλά για να είναι ανταγωνίσιμος και την επόμενη χρονιά, σίγουρα θα πρέπει να γίνουν προσθήκες στο υπάρχων υλικό να παρθούν έμπειροι παίκτες που ξέρουν την κατηγορία για να είναι πρωταγωνιστής στην Α’ Εθνική.

Το καλοκαίρι γίνανε σωστές επιλογές, έδωσε δυναμική στην ομάδα ο κύριος Σπανός και με την βοήθεια του κυρίου Μυροφορίδη έγιναν σωστές επιλογές και μπήκαν καλές βάσεις στην ομάδα. Πιστεύω ότι ήδη άρχισαν να δουλεύουν σε αυτό το θέμα και το καλοκαίρι πρώτα ο Θεός, θα είναι έτοιμη για την επόμενη σεζόν.

Για την επικοινωνία του κύριου Καρυπίδη με τους παλιούς παίκτες του Άρη Αγκάνθο, Γκιάρο για την αναζήτηση νέων παικτών για τη καινούρια χρονιά: 

Είναι και αυτοί ποδοσφαιριστές που αγάπησαν την ομάδα. Θέλουμε παίκτες να αγαπάνε και να παίζουν για τον Άρη και ο κόσμος το θέλει και είμαστε σε καλό δρόμο.

Πιο είναι το χαρακτηριστικό που του αρέσει στην ομάδα:

Ο Άρης έδειξε από την αρχή ότι το ποδόσφαιρο και το παιχνίδι παίζεται στα 90 λεπτά και δείχνει μια συνεχόμενη ροή, έκανε μια πολύ καλή προετοιμασία και φαίνεται, δεν είναι ομάδα που τα παρατάει εύκολα. Αν βγει το παιχνίδι από την αρχή καλώς, αν όχι, τα παιδιά προσπαθούν να πάρουν την νίκη μέχρι το τέλος.

Υπάρχει ένα καλό κλίμα μέσα στην ομάδα και χαίρομαι που βλέπω τους ποδοσφαιριστές όταν πανηγυρίζουν τα γκολ όλοι αγκαλιασμένοι και εύχομαι να διατηρηθεί μέχρι το τέλος για να πάει εκεί που ανήκει.

Ποια είναι η δουλειά του τερματοφύλακα:

Ο τερματοφύλακας είναι ο άνθρωπος που καθοδήγει την άμυνα και βλέπει όλο το γήπεδο, οπότε ξέρει τι γίνεται ακριβώς. Έχουμε πολύ κάλους τερματοφύλακες φέτος στον Άρη και ο νεαρότερος Γιάννης Μαντζάρης είναι το μέλλον της ομάδας και πρέπει να τα προσέξουμε και τα 3 παιδιά.

Ένα σχόλιο για την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα:

Είχαμε δύο άτυχα αποτελέσματα και αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, έχουμε έναν βαθμό πίσω από την πρώτη θέση και πιστεύω ότι στο τέλος θα το πανηγυρίσουμε.

Με τον ΠΑΟΚ παίζουμε μετά από 4 αγωνιστικές, μπορεί να γίνει και στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Για την είδηση θανάτου του Πάβελ Πάνοφ:

Ανατρίχιασα που μου το είπατε αυτό, ας αναπαυτεί η ψυχούλα του, ήταν ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πολύ καλό παιδί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button