Ποδόσφαιρο

Παντζιαράς για Άρη: «Η όλη πορεία στο πρωτάθλημα ήταν πάρα πολύ καλή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 Κύπρου μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα Γιώργος Παντζιαράς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πολλές αποχωρήσεις από τον Άρη: «Η όλη πορεία στο πρωτάθλημα ήταν πάρα πολύ καλή. Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα του δευτέρου παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο κύπελλο έχει φέρει τη διάλυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Πολλοί παίκτες δεν δέχτηκαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του για ακόμη ένα μήνα και άφησαν την ομάδα με λίγους παίκτες. Είναι τραγικό».

Για τον Ντιγκινί: «Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Δένεται εύκολα με τον κόσμο και νομίζω αν ο Απόλλων έκανε αυτή τη μεταγραφή θα είναι μια πολύ καλή κίνηση. Πιστεύω».

Για το που παίζει καλύτερα ο Ντιγκινί: «Είναι επιτελικός αλλά παίζει και κορυφή. Έκανε αρκετά καλά παιχνίδια ως επιθετικός κορυφής. Συνέχεια το μυαλό του είναι πως θα βάλει τη μπάλα στα δίχτυα».

Για τον Λάρσον: «Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός παίκτης. Παίζει στα πλάγια όμως μπορεί να παίξει και πίσω από τον φορ και να προσφέρει ακόμα καλύτερα. Συνήθως έπαιζε στο δεξί φτερό στον Άρη».

Για τον Τσιλιγγίρη: «Δεν έχω γνώμη για αυτό το παιδί. Είναι ένα νεαρό, έχει όλο το δρόμο μπροστά του. Είναι μια μεταγραφή που έχει μέλλον».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button