Ποδόσφαιρο

Παντζαρτζίδης: “Υπομονή και συνεργασία από τον κόσμο για τα τουρνικέ, θα γίνουν 16 νέα εκδοτήρια”!

Ο υπεύθυνος για την εγκατάσταση των τουρνικέ στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, Ευάγγελος Παντζαρτζίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την λειτουργία των τουρνικέ είπε:

Κάποια άτομα από την Αθήνα που τους ζήτησα να είναι εδώ και αύριο και την Κυριακή για τον αγώνα μη τυχόν και αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Την Κυριακή θα γίνει και μία εκπαίδευση στα παιδιά που θα είναι μέσα από τα τουρνικέ μόνο για τον Κυριακάτικο αγώνα γιατί δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα το λογισμικό. Απλώς πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι θα είναι κάτι το οποίο θα λειτουργήσει πρώτη φορά στο γήπεδο θέλει προσοχή και υπομονή.

Για το αν έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις θύρες τουρνικέ είπε:

Όχι, δεν υπάρχουν σε όλες τις θύρες. Υπάρχει στην θύρα των επισήμων που εκεί θα δούμε τι θα κάνουμε, περιμένουμε τον πρόεδρο να μας ενημερώσει και στην θύρα 6. Σε όλες τις υπόλοιπες θύρες υπάρχουν.

Ήταν εντολή του προέδρου να τα δοκιμάσουμε σε αυτόν τον αγώνα, να δούμε και η ροή του κόσμου πως θα είναι. Από αυτό που θα γίνει την Κυριακή θα αντλήσουμε όλες τις πληροφορίες που θέλουμε ώστε από την νέα σεζόν ήταν να κάνουμε κάποιες τροποποιήσεις στην χωροθέτηση του γηπέδου εξωτερικά γιατί στην θύρα 1 και στην θύρα 3 θα δημιουργηθεί κάποιος συνωστισμός έχουμε την λύση ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θέλουμε να δούμε πρώτα πως θα λειτουργήσει το concept και μετά θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες.

Για την εταιρία που προμηθεύτηκαν τα τουρνικέ είπε:

Ζήτησα από τα άτομα της εταιρίας από τους οποίους τα προμηθευτήκαμε να ανέβουν πάνω και χωρίς δεύτερη σκέψη θα είναι εδώ αύριο το πρωί. Θα τους φιλοξενήσουμε και στον αγώνα. Αυτή η εταιρεία έχει τοποθετήσει στο Καραϊσκάκης, στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και σε ένα κλειστό. Η φιλοσοφία και οι μηχανισμοί είναι ίδιοι.

Περιμένουμε να τοποθετηθεί το λογισμικό, να δούμε σε τι πλατφόρμα θα τρέξουμε αυτά τα προγράμματα, το οποίο θα διαβάζει το εισιτήριο. Αυτό είπαν ότι θα γίνει μέσα στον Μάιο οπότε αν οριστικοποιηθεί θα υπάρχει ενημέρωση και μέσα στον Ιούνιο θα τοποθετηθεί το λογισμικό στα τουρνικέ και στο κοντρόλ ρουμ. Θα είναι ένα σύγχρονο λογισμικό. Θα είναι όλα έτοιμα πριν τον Αύγουστο.

Για τα καινούρια εκδοτήρια είπε:

Είμαστε στην διαδικασία της άδειας για ένα κτήριο μικρό, μεταλλικό μπροστά στην θύρα 2 για τα καινούρια εκδοτήρια. Θα γίνουν 16 καινούρια εκδοτήρια μπροστά και θα μείνουν και πίσω της Αλκμήνης αλλά ο μεγαλύτερος όγκος των εισιτηρίων θα δίνεται από μπροστά.

Για τα αποδυτήρια είπε:

Με τα αποδυτήρια είμαστε σε φάση σχεδιασμού των χώρων. Κάνουμε σχεδιασμό των χώρων με αρχιτέκτονα.

Για τον χλοοτάπητα είπε:

Αυτό που ξέρω είναι ότι θα αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας επειδή δεν είναι ένα κομμάτι που έχω μιλήσει εγώ με τον πρόεδρο, εγώ έχω το κομμάτι των κατασκευών του γηπέδου.

Για τον κόσμο είπε:

Ο κόσμος να δείξει υπομονή είναι κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά την Κυριακή στο γήπεδο και θέλω να πω ότι αυτά τα τουρνικέ και ότι άλλο γίνει μέσα στο γήπεδο είναι περιουσία του Άρη. Ο κόσμος πιστεύω θα το σεβαστεί αυτό το πράγμα, δηλαδή να μην έχουμε ζημιές. Γίνεται μία προσπάθεια αυτό το γήπεδο να αλλάξει όψη και μορφή και θεωρώ ότι ο κόσμος θα το εκτιμήσει και θα το σεβαστεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button