Ποδόσφαιρο

Παντελίδης: “Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα”

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης υπογράμμισε το οφθαλμοφανές. Ο Άρης έχει ποιότητα, αλλά θα πρέπει να την βγάλει σωστά στο γήπεδο και να παρουσιάσει ακόμα περισσότερη βελτίωση.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε:

“Ασφαλώς ένα τέτοιο αποτέλεσμα σε κάνει πολύ χαρούμενο. Από εκεί και πέρα θέλοντας να δεις την πραγματική εικόνα, την ποιότητά μας σαν ομάδα δεν την δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε πολλά λάθη σε εύκολες πάσες κι αυτό μας έκανε να αισθανόμαστε ανασφάλεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι και εκεί που φαινόταν ότι αν μια ομάδα θα έπρεπε να σκοράρει αυτή ήμασταν εμείς, δεχθήκαμε ένα γκολ. Αντιδράσαμε, όμως σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι με την απόδοσή μας. Μπορούμε πολύ περισσότερο, έχουμε δυνατότητες και αυτό το αποτέλεσμα θα πρέπει να μας κάνει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, γιατί πραγματικά έχουμε πολλά περιθώρια”.

Για το ότι η ομάδα του αντέδρασε, για πρώτη φορά φέτος, είπε:

“Μέχρι τώρα η ομάδα μας δεν έχει αντιδράσει όταν δέχεται γκολ. Είναι εφαλτήριο αυτό το αποτέλεσμα να πιστέψουμε ότι μπορούμε να αντιδρούμε και μπορούμε να γυρίσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι. Είναι εφαλτήριο να μην τα παρατάμε ποτέ”.

Για το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του σχολίασε:

“Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Είναι πολυτέλεια ένας παίκτης σαν τον Γιουνές να είναι έξω. Αυτό είναι κάτι που μας δίνει μεγάλη δύναμη”.

Για το τι κρατάει αγωνιστικά είπε:

“Αμυντικά η ομάδα ήταν καλά. Δεν δεχθήκαμε φάσεις, ήμασταν οργανωμένοι. Όσον αφορά στο κράτημα της μπάλας, τις πάσες δεν ήμασταν καλά”.

Για το άγχος του ΟΦΗ για το αποτέλεσμα και τις στημένες φάσεις σχολίασε:

“Η ανάγκη των βαθμών δημιουργεί άγχος και θέλαμε αυτό να το εκμεταλλευτούμε. Είμαι σίγουρος ότι έχει βοηθήσει ότι 5-6 φορές μέσα στη βδομάδα δουλέψαμε στις στημένες φάσεις. Βγήκε πολύ νωρίς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνεται κάθε φορά”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button