Ποδόσφαιρο

Παντελίδης: “Το μεγάλο μυστικό ήταν η βοήθεια του κόσμου”

Στην βοήθεια του κόσμου στάθηκε ο προπονητής του Άρη, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θα έχετε καταλάβει ότι δύσκολα ενθουσιάζομαι, αλλα δεν μπορώ να μην δεν είμαι ευχαριστημένος σήμερα. Ευχαριστήσαμε τον κόσμο που πλήρωσε ένα εισιτήριο για να έρθει να μας δει. Χαρήκαμε το ματς. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα, οι άμυνες δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά γκολ. Ένα μεγαλή ευχαριστώ στην ομάδα και τον κόσμο. Βάλαμε μία βάση, να κοιτάξουμε το μέλλον”.

Για το δικό του “ταμείο” και σε τι βαθμό είδαμε την ομάδα του… Παντελίδη: “Από ένα σημείο και μετά είδαμε μία ομάδα που ήθελε να παίξει το ποδόσφαιρο που μ αρέσει. Από τον Γενάρη και μετά η ομάδα, ήταν διαφορετική”.

Για την επόμενη μέρα: “Επειδή μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσουμε για την επόμενη σεζόν, θα επικεντρωθούμε σήμερα μόνο σε αυτό το ματς…”.

Για το ρεκόρ 40 ετών με το 7-2: “Θεωρώ ότι από την φύση της αυτή η ομάδα είναι αρκετά επιθετική. Το μεγάλο μυστικό είναι η βοήθεια που είχαμε από τον κόσμο και όταν έχεις καλούς παίκτες, χρειάζεται δουλειά, συγκέντρωση και να πετυχεις πολλά. Ίσως το σημερινό σκορ να μην είναι η πραγματική εικόνα, γιατί και ο αντίπαλος ήτα… διακοπές, αδιάφοροι βαθμολογικά και οι δύο μας”.

Για το αν θα εκτελέσει ξανά πέναλτι ο Σιώπης και μάλιστα δύο: “Γιατί όχι… Πάντως να ξέρετε ότι ήταν εντολή από πριν, ένα από τους τρεις να είναι ο Μανώλης αν κερδίζαμε πέναλτι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button