Ποδόσφαιρο

Παντελίδης: «Η ομάδα ήρθε με στόχο την πρόκριση»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στην συνέντευξη τύπου δηλώνοντας αισιόδοξος και πως η ομάδα του Άρη θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αυριανό αγώνα:

 «Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας και αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα όπως όλα τα παιχνίδια. Έτσι έχει έρθει η ομάδα εδώ, με στόχο να πάρει την πρόκριση. Από το προηγούμενο παιχνίδι μέχρι σήμερα, αυτές τις έξι μέρες δουλέψαμε με σοβαρότητα, είδαμε τα θετικά και τα αρνητικά και αύριο θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που μας αξίζει…».

Για την βασική ενδεκάδα και πιθανές αλλαγές:

«Ασφαλώς κάποια πράγματα που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Όσο για αλλαγές στα πρόσωπα της ομάδας, θα δείτε αύριο. Έχω καταλήξει».

Για τον Ντάνιελ Λάρσον:

«Ο Λάρσον είναι παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος από θέμα ρυθμού».

Για την ΑΕΛ Λεμεσού:

«Είδα μια ομάδα που είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο και είναι καλύτερο να δουλεύει έτσι ένας προπονητής. Είναι ομάδα με συνοχή, καλοδουλεμένη ομάδα και έχει την ικανότητα να παίξει ποδόσφαιρο».

Για τις διαφορές των δύο αγώνων:

 «Η εικόνα του πρώτου ματς δεν έχει σχέση με το δεύτερο. Η εικόνα του πρώτου ματς έδειξε ότι ήταν καλύτερη η ομάδα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ισχύει στο δεύτερο. Μπορεί να είμαστε εμείς ακόμα καλύτεροι, μπορεί να είναι καλύτερη η ΑΕΛ».

Για το ζήτημα της κάρτας φιλάθλου στην Κύπρο:

«Θεωρώ ότι είναι πολύ άσχημο να είναι άδεια τα γήπεδα. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να μάθω περισσότερα. Σίγουρα, όποια ομάδα δεν έχει δίπλα τους φιλάθλους της, είναι κακό και για την ίδια και για το θέαμα».

Για τις προηγούμενες μέρες προετοιμασίας:

 «Σε περίοδο προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική. Σε αγωνιστική περίοδο, όχι τόσο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button