Ποδόσφαιρο

Παντελίδης: “Έφτασε η στιγμή να πάρει ένα ντέρμπι ο Άρης! Μεγάλο μας όπλο ο κόσμος…”

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντεμπούτο του: “Ασφαλώς θα ήταν ένα ματς που θα ήταν άδικο αν δεν το κερδίζαμε ή δεν παίρναμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Μία δικαίωση για εμάς. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες που μπορούν ένα ματς που φαινόταν ότι θα χάσουμε να κερδίσουμε. Αυτό έχει να κάνει με το μέταλλο της ομάδας. Με τη φανέλα. Όλα μαζί. Εφόσον το ξανακάνουμε ή έστω κάτι παρόμοιο, θα μας οδηγήσει σε όλη τη χρονιά στο να μην παρατάμε κανένα ματς. Περιμένουμε να σφυρίξει ο διαιτητής, εκείνος και μόνο να ορίζει τη λήξη ενός αγώνα”.

Για το αν έχει περιθώρια βελτίωσης η ομάδας: “Είναι μακριά ακόμα από αυτό που θέλω να βλέπω εγώ. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στο παιχνίδι, κόντρα στον ΟΦΗ στο α΄μέρος δεν ήμασταν γι αυτό και αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο”.

Για το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα οι δύο σερί εκτός έδρας νίκες: “To μεγάλο πρόβλημα είναι να ξεγελαστείς και να νομίζεις πως όλα θα έρθουν μόνα τους. Το πιο σημαντικό είναι το ματς που έρχεται. Κρατάμε τα θετικά που είναι οι βαθμοί και δουλεύουμε στα θετικά μας. Αν γίνει η τρίτη νίκη, αυτό θα είναι το σημαντικό βήμα για την ομάδα”.

Για τα δύο προηγούμενα ντέρμπι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: “Για μένα ήρθε η ώρα να κερδίσει ένα ντέρμπι ο Άρης. Θα καθορίσει πολλά για την πορεία μας. Νομίζω έφτασε η στιγμή”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Γίνεται καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό. Το δεύτερο είναι ότι χαίρεται που παίζει ποδόσφαιρο. Έχει ενθουσιασμό. Η δική μας η δουλειά είναι να τους σταματήσουμε και με την βοήθεια του κόσμου να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, να τους αναγκάσουμε να φοβούνται για την ήττα”.

Για τον κόσμο του Άρη: “Όταν έχεις τόσο κόσμο μαζί σου, σε βοηθάει να βγάλεις περισσότερη ενέργεια και πάθος. Θα είναι ένα έξτρα όπλο για εμάς”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button