Ποδόσφαιρο

Πανταζής: «Ο Άρης να έχει μια χρονιά με υγεία! Φακελώνουμε… ιατρικά όλους τους παίκτες»!

Ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τις εξετάσεις των ποδοσφαιριστών είπε:

Ξεκινάμε με κάποιες εξετάσεις προληπτικές δηλαδή εξετάσεις αίματος και καρδιολογικές οι οποίες αφορούν εμένα και την υγεία των ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα κάνουμε και εργομετρικές εξετάσεις και ελέγχουμε το επίπεδο της φυσικής κατάστασης τους για να έχουμε ένα σκαλοπάτι από που ξεκινάμε. Μετά γίνεται η προετοιμασία και στη διαδικασία της προετοιμασίας άμα το ζητήσει ο προπονητής μπορεί να επαναληφθούν οι εργομετρικές εξετάσεις για να δούμε πόσο έχουν βελτιωθεί οι αθλητές μας.

Κανονικά για εμένα έπρεπε να έχει η ΕΠΟ μία καρτέλα για τον κάθε ποδοσφαιριστή ώστε να μπορώ να πάρω εγώ το φάκελο του και να ξέρω τι έχει κάνει, αν έχει χειρουργηθεί και όχι να ψάχνω. Ειδικά στις καρδιολογικές εξετάσεις πρέπει να υπάρχει μία βάση δεδομένων γιατί θα είναι καλό και για τον ίδιο γιατί θα ξέρει που βρισκόταν, άμα βρεθεί κάτι καινούριο να το γνωρίζει ο καρδιολόγος που θα τον δει. Αυτά είναι ένα πρόβλημα γενικά. Στον Άρη εγώ έχω το αρχείο αν μου το ζητήσει κάποιος δεν τα δίνω πρέπει να πάρω την άδεια του προπονητή και του ποδοσφαιριστή.

Για τις εξετάσεις των καινούριων παικτών είπε:

Ο Ντιγκινί πέρασε την περασμένη εβδομάδα που ήρθε για την μεταγραφή έκανε εξετάσεις και είναι εντάξει. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Τώρα τα υπόλοιπα παιδιά θα έρθουν σήμερα και αύριο. Θα κάνουμε ένα ταμείο να δούμε που βρισκόμαστε και θα ενημερώσουμε τον προπονητή και μετά ξεκινάει η προετοιμασία. Όσοι καινούριοι έρθουν ακόμα θα περάσουν αυτή τη διαδικασία.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Περιμένω να τελειώσουν πρώτα οι εξετάσεις και μετά. Θα μιλήσουμε και για τις συνθήκες εργασίας μας αλλά τώρα προέχουν άλλα ζητήματα που πρέπει να τα λύσει.

Για τις υποχρεώσεις του είπε:

Όσο αφορά την δική μου την δουλειά εγώ την ομάδα και πέρυσι την είχα οργανωμένη σαν να ήταν στην Σούπερ Λίγκα. Ότι κάναμε πριν συνεχίζουμε τα ίδια. Για μένα ο Άρης είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να συμπεριφερθώ ανάλογα. Δεν άλλαξα τίποτα στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων.

Για τις εργασίες που γίνονται στις εγκαταστάσεις είπε:

Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε ένα καλύτερο φυσικοθεραπευτήριο στο Χαριλάου και κυρίως στο Ρύσιο. Πρέπει να έχουμε έναν καλύτερο χώρο με σύγχρονα μηχανήματα. Πρέπει να βοηθάω όσο μπορούμε τους παίκτες και τον προπονητή. Όσο λιγότερο απουσιάζει ένας τραυματίας τόσο το καλύτερο και την ομάδα.

Το μήνυμα του για τον κόσμο και την ομάδα:

Να έχουμε υγεία όλοι. Ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button