Ποδόσφαιρο

Πανιώνιος: Ένα βήμα πριν την Γ’ Εθνική- Απέσυρε το ενδιαφέρον ο Τσακουμάκος!

Ο Πανιώνιος βρίσκεται εκ νέου προ των πυλών της Γ΄ Εθνικής, καθώς απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Γιάννης Τσακουμάκος λόγω του συνολικού χρέους των Νεοσμυρνιωτών που φτάνει τα 2,3 εκατ. ευρώ.


Για την ομάδα της Νέας Σμύρνης τα νέα είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στον Sport-Fm το ενδιαφέρον του Γιάννη Τσακουμάκου αποσύρεται.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα με τη διοικούσα επιτροπή του Πανιωνίου ο εκπρόσωπος του επενδυτή μετέφερε στους ανθρώπους του Πανιώνιος την απόφαση του Τσακουμάκου, καθώς τα χρέη της ομάδας ανέρχονται στο απαγορευτικό, για τον επενδυτή, ποσό των 2.300.000 ευρώ, και το 50% εξ αυτών να πρέπει να εξοφληθεί από την ΠΑΕ.

Τόσο το ύψος του συνολικού ποσού, όσο και ο φόβος του για πιθανή ανάγκη αποπληρωμής του υπόλοιπου 50% (σε περίπτωση που δεν γίνει αυτή από τα φυσικά πρόσωπα), είναι οι αιτίες που απομακρύνουν τον Τσακουμάκο.

Το προσφυγικό σωματείο πρέπει άμεσα να πληρώσει 200 χιλιάδες ευρώ, ώστε να απελευθερωθούν οι μεταγραφές του και να υπογραφούν επαγγελματικά συμβόλαια, τη στιγμή που για τη συμμετοχή του στη Super League 2 απαιτούνται 500 χιλιάδες ευρώ.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, μοιάζει δεδομένο πως ο Πανιώνιος δε θα συμμετάσχει στην Super League 2, αλλά θα αγωνιστεί στην Γ΄ εθνική την σεζόν 2021-2022.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button