Ποδόσφαιρο

Πανιώνιος – Άρης 1-1: «Πλήρωσε» την φλυαρία, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες αλλά και πολλά λάθη από τους «κίτρινους», η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη.

ΕΤΣΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Πρώτος στο ματς «απείλησε» ο Πανιώνιος, στο 4′, με τον Παπαργυρίου που πήρε μία καλή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ αλλά είδε τον Έμαν να μπλοκάρει.

Στο 22′ ο Ιντέγε απέφυγε πανέξυπνα έναν αντίπαλο του, μπήκε στην περιοχή του, αλλά το σουτ του αποκρούστηκε από αμυντικό του Πανιωνίου και αποτράπηκε ο κίνδυνος για τους γηπεδούχους.

Ο Φετφατζίδης στο 33ο λεπτό έκανε μία όμορφη ενέργεια, συνέκλινε προς την περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πιο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Μία νέα καλή ευκαιρία έκανε ο Άρης στο αμέσως επόμενο λεπτό (34′), με σουτ του Ιντέγε που απέκρουσε δύσκολα ο Μάλερμπ.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 45ΛΕΠΤΟ

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Νεοσμυρνιώτες, καθώς ο Μιλόγεβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 48′.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Άρης στο 55ο λεπτό όταν το πολύ καλό σουτ του Ντιγκινί αποκρούστηκε από τον Μάλερμπ ενστικτωδώς. Στη συνέχεια της φάσης ο Ροζ δοκίμασε με τη σειρά του ένα ακόμα σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη… χάρη και κατέληξε άουτ.

Το σκορ άνοιξε ο Πανιώνιος στο 66′ με τον Άρτσε μετά από ολιγωρία στην άμυνα των «κίτρινων». Ο Μεξικανός σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Κόρχουτ και κατέληξε στα δίχτυα του Έμαν.

Στο 85′ ο Λίντσεϊ Ροζ σαν… σέντερ φορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πολύ όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή για το 1-1 του Άρη.

Τεράστια διπλή ευκαιρία έχασαν οι «κίτρινοι» στο 87′ έστειλαν τη μπάλα στο δοκάρι και στο «ριμπάουντ» ο Λάρσον με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς ο Μάλερμπ απέκρουσε δύσκολα.

Μία αξιόλογη κεφαλιά έκανε ο Ιντέγε στο 88′ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ένα καλό σουτ του Τόνσο, ένα λεπτό αργότερα (89′), αποκρούστηκε με άγχος από τον Μάλερμπ, που έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στα γκολποστ των γηπεδούχων.

Ακόμα μία τεράστια ευκαιρία έχασε ο Άρης στο 93′ με τον πολύ καλό Τόνσο, που έκανε μια επικίνδυνη κεφαλιά, η οποία όμως βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button