Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Με “φόρα” από την καλύτερη φετινή του εμφάνιση

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό με τους Αγρινιώτες να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά να προέρχονται από την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογία, όντας μία από τις δύο ομάδες που αγνοούν μέχρι στιγμής τη νίκη (2 ισοπαλίες, 5 ήττες).

Ωστόσο, η άφιξη του Μάκη Χάβου φαίνεται να λειτουργεί υπέρ των Αγρινιωτών καθώς η ομάδα εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη στην ισοπαλία 2-2 με την Λάρισα.

Άμυνα 

Ο Παναιτωλικός έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (12 γκολ παθητικό) και έχει δεχθεί τις δεύτερες περισσότερες τελικές μέχρι στιγμής (91 τελικές). Παράλληλα, έχει δεχθεί τα περισσότερα σουτ εντός της μεγάλης περιοχής στις πρώτες 7 στροφές της Superleague.

Ωστόσο, αμυντικά ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε βελτιωμένος απέναντι στη Λάρισα με την ΑΕΛ να κάνει 7 τελικές, μόνο 2 εκ των οποίων βρήκαν στόχο.

Επίθεση

Έχει σκοράρει μόλις 5 φορές (δεύτερη χειρότερη επίθεση) και έχει δημιουργήσει μόλις 44 τελικές (δεύτερη χειρότερη επίδοση).

Ωστόσο, με τον Χάβο στο τιμόνι, ο Παναιτωλικός έκανε για πρώτη φορά διψήφιο αριθμό τελικών (10) απέναντι στη Λάρισα.

Ο πιο επικίνδυνος παίχτης είναι ο Ντάλσιο με 12 τελικές, 1 γκολ αλλά και 9 σουτ εκτός περιοχής, την τρίτη καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα.

Σημαντική είναι και η συμβολή του Αντμίν Μπαίροβιτς, ο οποίος σκοράρει 1 γκολ κάθε 2,5 τελικές. Ο Σουηδός έχει πετύχει 2 γκολ σε 5 τελικές.

Το πολυεθνικό ρόστερ

Ο Παναιτωλικός έχει με διαφορά το πιο πολυεθνικό ρόστερ στη Superleague. Απέναντι στη Λάρισα, και οι 11 παίχτες του βασικού σχήματος προέρχονταν από διαφορετικές χώρες.

Το δύσκολο ξεκίνημα

Ο Παναιτωλικός έχει ξεκινήσει άσχημα τη φετινή σεζόν αλλά ρόλο έπαιξε και το δύσκολο πρόγραμμα. Τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, οι Αγρινιώτες αντιμετώπισαν ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Ξάνθη και ΑΕΚ, τις ομάδες που βρίσκονται τώρα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button