Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός : Συνάντηση Αλαφούζος-Κλάτενμπεργκ

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο μεγαλομέτοχος των πρασίνων Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Άγγλο επικεφαλής της ΚΕΔ.

Σημερα Παρασκευή 19/2 ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ . Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήθελε να μιλήσει για τα ζητήματα που αφορούν τη διαιτησία με τον επικεφαλής της ΚΕΔ , εν όψει της κορύφωσης της μάχης για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Ο Αλαφούζος με τον Κλάτενμπεργκ συζήτησαν για τα ντέρμπι που έπονται στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα οποία θα κρίνουν και το τελικό πλασάρισμα για τα Play Off.
Ο Αλαφούζος σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο της διαιτησίας στην περίοδο του Κλάτενμπεργκ και θεωρεί παρά τα επιμέρους προβλήματα ότι έχει συντελεστεί πρόοδος.
Ο Αλαφούζος ένα από τα αιτήματα που έθεσε είναι τα παιχνίδια των Play Off να τα διαιτητεύσουν ξένοι διαιτητές , διότι εκτιμά πως οι διαιτησίες του θα είναι καλύτερες σε σύγκριση με τους Έλληνες. Ο Κλάτενμπεργκ τόνισε πως όπου είναι επιτεύξιμο, θα οριστούν ξένοι ρέφερι.
Η συνάντηση συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που έχει ο Αλαφούζος τόσο με τον Άγγλο επικεφαλής της ΚΕΔ, όσο με παράγοντες της FIFA και της UEFA που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button