Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ως το 2023 ο Διούδης

Μετά τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Κουρμπέλη και Κολοβέτσιο, ακόμη ένας παίκτης του ελληνικού «κορμού» του Παναθηναϊκού, ο Σωκράτης Διούδης, «έδεσε» το μέλλον του με το «τριφύλλι» για τα επόμενα χρόνια.

Ο Σαλονικιός γκολκίπερ πήγε το απόγευμα της Παρασκευής (31/1) στα γραφεία της ΠΑΕ στα Βριλήσσια κι επισημοποίησε την… ανανέωση των «όρκων» του με τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας επέκταση συμβολαίου ως τον Ιούνιο του 2023.

Ο Διούδης, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τον Άρη αντί 150.000 ευρώ, είχε δώσει τα χέρια με τους «πράσινους» από τις 14 Ιανουαρίου και την Παρασκευή έκλεισε και τυπικά το θέμα της παραμονής του, παρά το γεγονός πως μέχρι τα μέσα του μήνα, ηχούσαν δυνατά στα αυτιά του οι «Σειρήνες» από ομάδα της La Liga.

Στο deal με τους «πράσινους» προβλέπεται μία σημαντική αύξηση των αποδοχών του, ως «επιβράβευση» της έως τώρα παρουσίας του στο «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, από 180.000 ευρώ που ήταν το προηγούμενο συμβόλαιό του, ο 27χρονος διεθνής γκολκίπερ, θα αμείβεται πλέον με 270.000 ευρώ σε ετήσια βάση, μαζί με μπόνους στόχων.

Λίγο μετά τις 21:30 της Παρασκευής (31/1), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα τη συμφωνία της με τον Σαλονικιό τερματοφύλακα (που μετράει 62 επίσημα παιχνίδια με το «τριφύλλι»), ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό ως το 2023.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγινε αυτό που ήθελα από την αρχή, να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι αυτή τη δεύτερη θητεία στην ομάδα να καταφέρουμε να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών και στην κατάκτηση τίτλων», είπε ο Διούδης λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Διούδη, σειρά παίρνουν πλέον οι συζητήσεις με τον Κώστα Αποστολάκη, ενώ είναι πολύ πιθανό μέσα στον Φεβρουάριο να γίνει μία πρώτη κουβέντα για επέκταση συμβολαίου με τον Χρήστο Δώνη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button