Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επέκταση… τριετίας για Χατζηγιοβάνη

Μετά την προφορική συμφωνία με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για τριετή επέκταση του συμβολαίου του, η οποία θα «σφραγιστεί» και με υπογραφές τη μεθεπόμενη εβδομάδα μετά την επιστροφή του απ’ την Εθνική Ελπίδων, ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να προσφέρει νέο συμβόλαιο (και) στον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος δεσμεύεται με το «τριφύλλι» έως τον Ιούνιο του 2022.

Οι σημερινές αποδοχές του Χατζηγιοβάνη, για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του είναι περίπου 150.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους) και υπάρχει πρόθεση να του γίνει μία σημαντική αύξηση στη νέα σύμβαση, η οποία θα είναι κλιμακωτά αυξανόμενη.

Ο Χατζηγιοβάνης έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Αλεξανδρόπουλο και στο πλαίσιο των τελικών συζητήσεων που έγιναν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (27/05) για τον 19χρονο μέσο, τέθηκε επί τάπητος απ’ τους «πράσινους» και το θέμα του διεθνούς εξτρέμ, με μία πρώτη ενημέρωση για την πρόθεση που υπάρχει απ’ την πλευρά της διοίκησης για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με πληροφοίες, οι επίσημες επαφές θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες, με στόχο μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία (18 Ιουλίου) να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button