Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Βόλος: «Ο χθεσινός αγώνας αποδεικνύει ότι είναι δυνατόν να επιστρέψουμε στις παλιές καλές εποχές με γεμάτα τα γήπεδα από φιλάθλους όλων των ομάδων»

Η ΠΑΕ Βόλος έκανε λόγο για την χθεσινή συνύπαρξη των οπαδών και των δυο ομάδων

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ οφείλει δημόσια να συγχαρεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Βασ. Καραϊσκο και όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στον Βόλο για το γεγονός ότι χάρις στον άριστο σχεδιασμό, την εφαρμογή και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας, που έλαβαν, κύλησαν όλα ομαλά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με αυτή του Αρη Θεσσαλονίκης

Η διεξαγωγή του χθεσινού αγώνα, παρουσία μάλιστα φιλάθλων και από τις δύο ομάδες, αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει σχεδιασμός και βούληση είναι δυνατόν να επιστρέψουμε στις παλιές καλές εποχές με γεμάτα τα γήπεδα από φιλάθλους όλων των ομάδων.

Άλλωστε η χθεσινή εικόνα των εκδρομέων φιλάθλων της Θεσσαλονίκης να γεμίζουν τα μαγαζιά της πόλης μας είναι και μια άλλη σημαντική διάσταση της παρουσίας της ομάδας μας στα σαλόνια της Suepr League, με θετικές επιπτώσεις και στην τοπική οικονομία.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.
Back to top button