Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Άρης: “Με το Κλ. Βικελίδης όπως χθες θα κατακτήσουμε τους στόχους μας, γυρίζουμε σελίδα”

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης, έστειλε μήνυμα ενότητας αλλά και στήριξης στην ομάδα εν όψει της νέας σεζόν που ξεκινάει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Μια… κακιά στιγμή, ένα… λάθος, μια… λεπτομέρεια έβαλαν πρόωρο τέλος στα ευρωπαϊκά μας όνειρα. Αξίζαμε -και φέτος- κάτι καλύτερο στην Ευρώπη, όμως το ποδόσφαιρο, δυστυχώς, έτσι είναι. Δοκάρι κι έξω…

Από σήμερα κιόλας, οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και αυτό θα κάνουμε. Έχουμε μπροστά τους στόχους μας στην Ελλάδα και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Η στενοχώρια και η πικρία όλων μας είναι μεγάλη, όμως θα βγούμε και πάλι δυνατοί.

Γυρίζουμε σελίδα…

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τις χιλιάδες των φιλάθλων της που για ακόμη μια φορά έδωσαν ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ οπαδικής συμπεριφοράς. Ένα «ευχαριστώ» είναι το λιγότερο…

Η επίδραση της χθεσινής συγκλονιστικής τους παρουσίας θα αποτυπωθεί στα αποδυτήρια στη συνέχεια. Και να έχουν τη βεβαιότητα ότι θα «εξαργυρωθεί» από τους παίκτες, που πλημμύρησαν από έντονα συναισθήματα. Πρωτόγνωρα για σχεδόν όλους.

Η χθεσινή εικόνα και ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης αυξάνει την υποχρέωση που νιώθουν οι ποδοσφαιριστές και όλοι μας να «ανταποδώσουμε» την αγάπη του κόσμου.

Η υπόσχεση που δίνουμε είναι μια: Μαζί, ομάδα και κόσμος, θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη, ένταση και πίστη την προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε μπροστά μας.

Με το Κλεάνθης Βικελίδης, όπως ήταν χθες το βράδυ, θα τους κατακτήσουμε!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button