ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Παίρνει ο Ντένις την ευθύνη του τερματοφύλακα από τους ώμους του Κουέστα;

Πολλές αλλαγές έχει πραγματοποιήσει ο Άρης προκειμένου να βρει τον καταλληλότερο τερματοφύλακα, που θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις.

Μπουσέ, Σιαμπάνης, Κουέστα και τώρα Ντένις, είναι οι απόπειρες του Άρη να βρουν τον ικανότερο τερματοφύλακα μέσα σε περίπου 2 έτη. Ο Μπουσέ δεν κατάφερε να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στο τεχνικό team του Άρη, ενώ η κακή αντίδραση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ποτέ να τον κάνει Νο1. Ακολούθησαν οι Σιαμπάνης και Κουέστα, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί το τραγικό λάθος στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Έτσι κύλησε η περσινή σεζόν για την επιλογή τερματοφυλάκων στον Άρη. Η φετινή, όμως, επιλογή, διαφέρει κατά πολύ από τις τελευταίες.

Την περασμένη σεζόν, οι κιτρινόμαυροι έψαχναν ένα απλό συμπλήρωμα στη θέση του τέρματος, καταλήγοντας να παραδίδουν τη φανέλα στον Κουέστα, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του και όχι να επιλέξουν τον Μπάλαζ Μέγερι. Ταυτόχρονα και με το ίδιο σκεπτικό, επιλέχθηκε και ο Μπουσέ.

Στην φετινή σεζόν, η επιλογή του Βραζιλιάνου Ντένις, ισοδυναμεί με μεγάλες αλλαγές στον βασικό τερματοφύλακα του Άρη. Ο 34χρονος, ήρθε για να αναλάβει την θέση του Ντένις. Συνθήκη, που αδιαπραγμάτευτα, δημιουργεί κλίμα ανταγωνισμού εντός της ομάδας. Το νέο τέρμα δεν αναζητεί αναζωπύρωση της καριέρας του, ή μία ευκαιρία να κορυφωθεί η φήμη του, αλλά έφτασε στο Χαριλάου με μία εξαιρετική διετία στην Ζιλ Βιθέντε. Μην ξεχνάμε, πως είχε προστεθεί στην κατάταξη των ισχυρότερων τερμάτων στο πορτογαλικό Πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο Τιάγκο Ντίας, μιλώντας για την πορεία του Ντένις στο πορτογαλικό Πρωτάθλημα, τον αποθέωσε: «Ο Ντένις είναι πολύ ισορροπημένος και έμπειρος τερματοφύλακας. Όσοι παρακολουθούν το Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας τον έχουν εντάξει στους κορυφαίους (και) της περσινής χρονιάς. Για τη Ζιλ Βιθέντε πρέπει να ξέρετε ότι πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και διαθέτει ίσως το χαμηλότερο μπάτζετ του Πρωταθλήματος. Εκτιμώ ότι αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που δεν κατάφερε να τον κρατήσει χωρίς να το λέω με απόλυτη σιγουριά».

Με τα παραπάνω δεδομένα, μας δημιουργούνται ερωτηματικά για την πορεία του Κουέστα στο τέρμα του Άρη, πως και πόσο θα χρησιμοποιηθεί από τον Άκη Μάντζιο. Ο Ντένις, συμπληρωματικά σε μία πολύ βελτιωμένη άμυνα στο Κλεάνθης Βικελίδης ενάντια στην Αστάνα, έδειξε ένα πολύ ικανοποιητικό πρόσωπο, δυσκολεύοντας το έργο για τον Ισπανό τερματοφύλακα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button