Ποδόσφαιρο

«Πήγα να ζητήσω συγγνώμη στον Διούδη αλλά δε την δέχθηκε»

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση των Αρκάδων με τον Παναθηναϊκό.

Ο ήρωας της 1ης αγωνιστικής των Play Off, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια με τον τερματοφύλακα του τριφυλλιού Σωκράτη Διούδη μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο γκολ που πέτυχε, στη φετινή πορεία της ομάδας του αλλά και στους στόχους του Αστέρα.


Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια:

«Θεωρώ πως έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο σε σχέση με αυτό που θυμάμαι μικρός. Ο τερματοφύλακας είναι πλέον κομμάτι της ανάπτυξης μιας ομάδας, διότι η ίδια η ομάδα παίρνει μεγάλο πλεονέκτημα αν έχει έναν τέτοιο τερματοφύλακα. Θεωρώ πως πλέον δεν υπάρχει ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που οι τερματοφύλακες έμμεσα η άμεσα δεν συμμετέχουν στην προπόνηση. Μάλιστα είχα αναφερθεί παλαιότερα σε ένα άρθρο από την Ολλανδία που ανέφερε πως οι τερματοφύλακες πρέπει να παίζουν σε αντίθετες θέσεις την ώρα της προπόνησης».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας του:

«Εμείς είμαστε επιτυχημένοι έτσι και αλλιώς. Ο στόχος τους εισόδου στα play offs έχει επιτευχθεί. Αυτό μας καθιστά επικίνδυνους διότι παίζουμε χωρίς άγχος. Έχουμε πολύ καλή εικόνα και αυτό μας δίνει ώθηση. Χάναμε 2-0 με κακή εικόνα και καταφέραμε να το φτάσουμε στο 2-2. Αυτό είναι ένα σημάδι πως είμαστε για μεγάλα πράγματα. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένος και για το καλύτερο και για το χειρότερο. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για την έξοδο στην Ευρώπη αν έρθει».

Για την πίεση που ασκούν στους ποδοσφαιριστές μεγαλύτερες ομάδες:

«Επειδή έχω υπάρξει σε μεγάλη ομάδα, καθώς ήμουν στον Ολυμπιακό δέκα χρόνια, ξέρω ότι δεν έχει καμία σχέση η πίεση αυτών των ομάδων με τις υπόλοιπες. Βλέπουμε παίκτες που πετυχαίνουν αξιοσέβαστα πράγματα και σπάνε ρεκόρ να πηγαίνουν σε μεγάλες ομάδες και να περνάνε δύσκολα. Στην Ελλάδα κρίνεσαι με το αποτέλεσμα. Κερδίζεις είσαι θεός, χάνεις είσαι για Β’ εθνική. Αυτό νομίζω πρέπει να αλλάξει».

Για τα όσα γράφτηκαν μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:

«Εγώ όπως ξέρετε από δηλώσεις μου στο παρελθόν, θα το πω όμως άλλη μια φορά, σέβομαι πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό. Αυτά που γράφονται πως είμαι αντί- Παναθηναϊκός δεν ισχύουν. Πήγα εχθές στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού να ζητήσω συγνώμη γιατί θεωρώ πως δεν φέρθηκα σωστά σε έναν συνάδελφο μου όμως ο Διούδης δεν τη δέχθηκε».

Για τον Αντώνη Τσιφτσή:

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ έμενα και του Τσιφτσή. Ο Αντώνης τώρα αρχίζει να πρωταγωνιστεί. Βοήθησε την ομάδα όταν το είχε ανάγκη και πιστεύω ότι αυτό το παιδί έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Δεν είναι ένα πράγμα που βοηθάει έναν ποδοσφαιριστή. Είναι πολλά και ο Αντώνης τα έχει».

Για την εθνική ομάδα:

«Δεν έχω κάποιο παράπονο. Εννοείται πως είναι στο μυαλό μου γιατί είναι μεγάλη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή να το καλέσουν στην εθνική ομάδα. Εγώ από εκεί και πέρα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και από εκεί και πέρα αν με χρειαστεί η εθνική θα είμαι εκεί για να βοηθήσω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button