Ερασιτέχνης

Πέτρος Κωνσταντινούδης: «Από την αρχή πίστευα πως θα φτάσω στα μετάλλια»

Ο νεαρός Πέτρος Κωνσταντινούδης έγραψε ιστορία, καθώς είναι κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας των Παμπαίδων. Ο Πέτρος παρέα με τον πατέρα του, μίλησαν στο Yellow Radio 101,7.

Ο νεαρός πυγμάχος σχετικά με την νίκη του: 13 ώρες μας πήρε να φτάσουμε, πολύ κουραστικό ταξίδι. Από την αρχή πίστευα πως θα φτάσω στα μετάλλια. Πίστευα πως θα φτάσω ως το χρυσό, αλλά και το χάλκινο είναι μία χαρά. Δεν κουβαλούσα κάποιο γούρι στην διαδρομή, μόνο την πίστη και τον προπονητή μου.

Πατέρας και γιος έχουν αδυναμία στις ταινίες “The Rocky”, που εξηγούν τις επιτυχίες που σημειώνει ο Πέτρος από τόσο μικρή ηλικία.

Όταν ο πατέρας ερωτήθηκε αν οι ταινίες με τον “Rocky”, επηρέασαν τον Πέτρο, έτσι ώστε να ασχοληθεί με την πυγμαχία: Τις έβαζα, όχι επειδή αγαπούσα την πυγμαχία, γιατί εγώ δεν έχω καμία σχέση με την πυγμαχία και τον αθλητισμό γενικότερα, τις έβαζα για άλλους λόγους. Από μικρός έβλεπε τις ταινίες και του άρεσαν, κάποια στιγμή, μας είπε από μόνος του πως θέλει να μάθει μποξ. Εγώ και η σύζυγος μου δεν γνωρίζαμε τίποτα για την πυγμαχία, με τον Πέτρο σιγά σιγά την μάθαμε και την αγαπήσαμε, πήγαν όλα μας τα παιδιά εκεί, στην ουσία αυτός μας έβαλε στον χώρο. Μόνο τα παιδιά ασχολούνται, οι γονείς μένουν θεατές.

Βέβαια, η βοήθεια σε σχέση με άλλα αθλήματα είναι πολύ μικρή, τα δεδομένα είναι πολύ μικρότερα. Υπάρχει κόστος, ο Πέτρος αυτή την στιγμή, θα πρέπει για να ξαναπάει του χρόνου και να διεκδικήσει το χρυσό, με αξιώσεις, πρέπει να πάει σε αγώνες στο εξωτερικό. Να παλέψει με δυνατά παιδιά, με αντιπάλους στο επίπεδο του, να ανέβει κι εκείνος κι άλλο. Όσο περνάει η ηλικία και μεγαλώνει, τα παιδιά δυναμώνουν και στο εξωτερικό κάνουν πολλούς αγώνες, ο Πέτρος στηρίζεται από την προπόνηση που κάνει μέχρι στιγμής με τον Γιώργο Γκαβέζο, πιο πολύ στηρίχθηκε σε αυτό και στο ταλέντο που έχει. Στην πορεία πρέπει να κάνει πολλούς αγώνες και να κουραστεί πολύ, κάτι που του αρέσει και θέλει να κάνει και να τον στηρίξουμε όσο μπορούμε εν πάσει περιπτώση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button