Μπάσκετ

Πέτροβιτς για τον Καναδό που δοκιμάζει ο Άρης: «Αυτός είναι ο Ντρτσα»

Ο Βλάντο Πέτροβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε στον Άρη τρία χρόνια (1999-2001 και 2005-06) μίλησε στο Yellow Radio για τον 20χρονο Σερβοκαναδό Μίρκο Ντρτσα που δοκιμάζεται στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Πάρη Τρικαλιώτη και τον Δημήτρη Χατζηκόρτσου και στην εκπομπή «Στο λεωφορείο μπαίνω»…

Για τα στοιχεία του Ντρτσα:

«Είναι γεννημένος στον Καναδά και έχει στην κατοχή του και το σερβικό διαβατήριο. Στον Καναδά πήγαινε σχολείο και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στη Σερβία, έπαιξε στην Κ20 της Σερβίας και σε ομάδα της β’ κατηγορίας.

Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης και έχει πιστεύω καλές προοπτικές εξέλιξης. Είναι 2,03μ., παίζει περισσότερο στη θέση «4», μπορεί να παίξει και ως σμολ φόργουορντ, διαθέτει καλό σουτ, είναι αθλητικός και έχει δρόμο μπροστά του. Με τον Άρη προπονείται εδώ και μια εβδομάδα και έχει τη δυνατότητα να παίξει στον Άρη γιατί δεν έχει letter of clearance σε άλλη χώρα.

Για τον Άρη:

«Έζησα με τον Άρη και δύσκολες και ωραίες στιγμές, όμως για πάντα θα υπάρχει η αγάπη και το δέσιμο με αυτή την ομάδα. Συμμετείχα φέτος και εγώ σε κάποιες προπονήσεις του Άρη στο Παλέ. Έχω καλή επικοινωνία και με τον Σάββα Καμπερίδη και με τους ανθρώπους της ομάδας και της διοίκησης.

Είναι δεδομένο πως ο Άρης έχει αρκετά προβλήματα και θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Είναι μια καινούρια ομάδα με πολύ καλό προπονητικό τιμ, όμως στο τέλος πιστεύω θα τα καταφέρει και θα βρει τον δρόμο της».

Για το ότι συνεχίζει και παίζει στα 43 του:

«Έχω συμφωνήσει με τον Άρη Σύρου, όπου είναι προπονητής ο φίλος μου (σ.σ. και πρώην παίκτης του Άρη) Μάκης Νικολαΐδης. Θα βοηθάω σε κάποια παιχνίδια και ειδικά για το μπαράζ ανόδου στο τέλος της χρονιάς. Ο Άρης Σύρου πάει για άνοδο στη Γ’ Εθνική».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button