Ποδόσφαιρο

Πέταξε ένα ημίχρονο, έκανε τα πάντα στο δεύτερο μέρος και όμως δεν τα κατάφερε!

Σε έναν αγώνα όπου ο Άρης έκανε… τα πάντα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν τα κατάφερε απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που το μόνο που έκανε ήταν να σκοράρει στην αρχή του ματς, με αποτέλεσμα οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν την τρίτη τους ήττα μέσα στο 2021.

Πρώτο ημίχρονο

Ο αγώνας ξεκίνησε με Άρη και Παναθηναϊκό να προσπαθούν εξαρχής να κρατήσουν την κατοχή της μπάλας με τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν την πρώτη τελική στο 4’ με τον Μαντσίνι όμως το σουτ του Αργεντίνου ήταν πολύ αδύναμο. Από την άλλη οι «πράσινοι» έκαναν την πρώτη τους καλή φάση τρία λεπτά μετά, με τον Καμπετσή που βρισκόταν στα όρια της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιαμπάνη.

ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό με τον Καμπετσή στο 9’ και 0-1

Πολύ νωρίς οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το γήπεδο πετυχαίνοντας «ανοίγοντας» το σκορ μόλις στο 9’ με τον Καμπετσή πιάνοντας… στον ύπνο την άμυνα του Άρη! Ο Βέλεθ ήταν εκείνος που γύρισε από το δεύτερο δοκάρι στον Έλληνα φορ που ήταν ελεύθερος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης πολύ γρήγορα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο δεχόμενος ένα γκολ ενώ στο 11’ Λόπεθ και Πούγκουρας είδαν την κίτρινη κάρτα από τον Σιδρόπουλο με τον Ισπανό επιθετικό ωστόσο να διαμαρτύρεται για χτύπημα εκτός φάσης.

Στο 22’ ο Άρης κέρδισε φάουλ σε αρκετά καλό σημείο μετά από φάουλ του Τζέγκο, ο Γκάμα έκανε την σέντρα, το σουτ του Ματέο ήταν αρκετά κακό ενώ στη συνέχεια ο Λόπεθ δεν μπόρεσε να κοντρολάρει σωστά με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να απομακρύνουν. Στο 25’ και ο Σούντγκρεν προσπάθησε να απειλήσει μετά από τακουνάκι του Μαντσίνι όμως το σουτ ήταν πολύ κακό.

Πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης ήρθε για τον Άρη στο 28’ από τα αριστερά, ο Μαντσίνι εκτέλεσε όμως οι παίκτες γύρισαν την μπάλα στο χώρο του κέντρου αφήνοντας την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Οι «κιτρινόμαυροι» σε αυτά τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως ήταν πολύ επηρεασμένοι από το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν νευρικές.

Στο 32’ ο Γκαρσία θέλησε να απειλήσει όμως το σουτ του κόντραρε καταλήγοντας στην αγκαλιά του Διούδη. Ο Σιδηρόπουλος στο 35’ έδωσε κίτρινη κάρτα στον Νίκο Ιωάννου ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν άφησε το πλεονέκτημα στους «πρασίνους» κάνοντας όπως ήταν λογικό τους ανθρώπους του Άρη έξαλλους.

Σε αυτά τα λεπτά ο Άρης ξεκίνησε να πιέζει δείχνοντας εμφανώς πιο… αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση ενώ στο 35 ήρθε άλλη μια πολύ καλή φάση μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή, Ροζ και Μπεναλουάν προσπάθησαν ενώ το γυριστό σουτ του Τζέγκο τελικά βρήκε στόχο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους για να βρουν δίχτυα. Στο 37’ ο Μαντσίνι έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση με μια προβολή του Μαντσίνι όμως η μπάλα κόντραρε στο δοκάρι του Διούδη ο οποίος έμεινε «καρφωμένος» στη θέση του. Ο Μπρούνο Γκάμα προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Διούδη στο 44’ με ένα σουτ στη γωνία, ο Έλληνας τερματοφύλακας όμως με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Πορτογάλος έδωσε στον Ιωάννου, εκείνος μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Λόπεθ ο οποίος όμως καθυστέρησε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να απομακρύνουν και να κερδίζουν τελικά το φάουλ.

Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τον Άρη αυτή την φορά με τον Ματέο Γκαρσία. Ο Γκάμα σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Αργεντίνο όμως το δικό του σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Διούδη.

Δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ξεκίνησε με τον Άκη Μάντζιο να βάζει στη θέση του Λόπεθ τον Δημήτρη Μάνο ενώ η πρώτη φάση ήταν για τους γηπεδούχους με τον Ιωάννου του οποίου όμως η σέντρα από τα αριστερά ήταν πολύ κακή και δεν ανησύχησε καθόλου τον Διούδη.

Μπήκε… αλλαγμένος!

Στο 48’ ήρθε το πρώτο κόρνερ για τον Άρη που μπήκε πολύ δυναμικά με τον Μαντσίνι. Φάση… διαρκείας για τους «κιτρινόμαυρους» με την μπάλα να φτάνει στον Μπεναλουάν που κατέβασε για τον Μάνο που βγήκε μόνος του απέναντι στον Διούδη, δεν πρόλαβε την μπάλα σωστά και έτσι ο Έλληνας τερματοφύλακας κατάφερε να μπλοκάρει.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία και πάλι για τον Άρη στο 50’ με τον Μάνο που πεσμένος έβγαλε ασίστ στον Τζέγκο που βρέθηκε μόνος του με τον Διούδη, σούταρε αλλά ο πορτιέρο σχεδόν πεσμένος και εκείνος έδιωξε την μπάλα αποτρέποντας ξανά την ισοφάριση.

  • Δεύτερη αλλαγή για τον Άκη Μάντζιο ήρθε πολύ γρήγορα στο 54’ με τον Λούκας Σάσα να μπαίνει στη θέση του Τζέιμς Τζέγκο.

Πολύ μεγάλη πίεση από πλευράς Άρη με τρεις παίκτες να βρίσκονται στη μικρή περιοχή και πάλι κόρνερ για τον Άρη που έδειξε διαφορετικό πρόσωπο στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου θέλοντας πάσει θυσία να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Άλλη μια τρομερή ευκαιρία για τον Άρη και πάλι με τον Δημήτρη Μάνο αλλά ξανά ο Σωκράτης Διούδης φώναξε «παρών» και έδιωξε σε κόρνερ. Η μπάλα έφτασε στον Ματίγια που ήταν εκτός περιοχής όμως το σουτ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πρώτη φάση για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 63’  μετά με τον Εμμανουηλίδη που έκανε μια πολύ καλή κούρσα, κατάφερε να περάσει τρεις παίκτες του Άρη, βγήκε μόνος του απέναντι στον Σιαμπάνη ο οποίος ωστόσο έβαλε «στοπ» κάνοντας μια πολύ καλή απόκρουση! Δύο λεπτά μετά μια ακόμη πολύ καλή φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Βέλεθ αυτή τη φορά που ήταν μόνος στη μικρή περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

  • Στο 68’ έγινε η τρίτη αλλαγή από πλευράς «κιτρινόμαυρων» με τον Σαντέ Σίλβα να παίρνει την θέση του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τον Άρη στο 72’ με τον Ματίγια να εκτελεί, η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος και ο Διούδης σχετικά εύκολα μπλόκαρε.

Στο 75’ ο Άρης έφτασε πάλι μια ανάσα από το 1-1 αυτή την φορά με τον Σίλβα που έφυγε μόνος του στην κόντρα, όμως ήταν λίγο πιο αριστερά και ο Διούδης μπλόκαρε και έδιωξε σε κόρνερ.

  • Τελευταίες αλλαγές για τον Άρη έγιναν στο 80’ με τους Γκάνεα και Σάκιτς να μπαίνουν αντί των Ιωάννου και Σούντγκρεν.

Ένα κόρνερ για τον Άρη και πάλι, στο 86’ από τα δεξιά με τον Μπρούνο Γκάμα, η μπάλα έφτασε στον Ματέο Γκαρσία εν τέλει βγήκε άουτ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα (πέντε λεπτά) ο Γκαρσία και πάλι προσπάθησε να απειλήσει, εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους αλλά ο Διούδης μπλόκαρε στην γωνία του.

Ένας Άρης που μπήκε πλήρως αλλαγμένος στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει σε καμία από τις φάσεις “δίχτυα” γνωρίζοντας την 2η διαδοχική ήττα του μέσα στο 2021 και παραμένοντας στους 33 βαθμούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button