Ποδόσφαιρο

Πέρασε τον Λεβαδειακό ο Ατρόμητος

Με δύο γκολ του Μακάνα Μπάκου μέσα σε ένα δίλεπτο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο Ατρόμητος ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και απέκλεισε (1-2) τον Λεβαδειακό, για να περάσει στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Περιστεριώτες νίκησαν 2-1 τον Λεβαδειακό στο μονό νοκ άουτ ματς του «Λάμπρος Κατσώνης» και μάλιστα με ανατροπή του σκορ, με τον Μακάνα Μπάκου να είναι η χρυσή αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Γερμανός εξτρέμ πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του με διαφορά ενός διλέπτου, για να γυρίσει έτσι το 1-0 με το οποίο είχε προηγηθεί η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου από νωρίς στο ματς, στο 12ο λεπτό.

Και τα δύο αυτά γκολ του Ατρομήτου, ήρθαν μάλιστα από συνεργασία των ίδιων παικτών, Γιουμπιτάνα και Αθανασίου, με τον πρώτο να πιστώνεται την ασίστ στο 1-1 και τον δεύτερο αυτή του 1-2. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με τον Λεβαδειακό να προηγείται και να είναι συνολικά πιο αποτελεσματικός στο πρώτο και τον Ατρόμητο να βελτιώνεται σημαντικά μετά τις αλλαγές του Γκαρσία και να πατάει γκάζι στο δεύτερο. Στο 25′, ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με τον Ζίνι, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, την κατοχή και τις σημαντικότερες φάσεις, μέχρι να έρθουν τελικά και τα γκολ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button