Ποδόσφαιρο

Πέπε Γκουαρντιόλα: «Έχω όλα όσα θέλω στην Μάντσεστερ Σίτι»

Εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρντιόλα , τονίζοντας πως για να οδηγεί τους «πολίτες» σε τίτλους έχει όλα όσα θέλει.

Την χαρά του εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για το ότι βρίσκεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι , ο οποίος τόνισε πως για να οδηγεί τους «πολίτες» σε τίτλους, έχει όλα όσα θέλει .
Ο τεχνικός των πρωτοπόρων της Premier League παραχώρησε συνέντευξη στον Ρίο Φέρντιναντ και αναφέρθηκε για το πως αισθάνεται δουλεύοντας στην Σίτι.
Ο έμπειρος Ισπανός προπονητής ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος, δεν ήμουν πέρυσι που χάσαμε το πρωτάθλημα αλλά είμαι καλά. Έχω φίλους που με προστατεύουν, οι οπαδοί με αγαπούν, οι παίκτες μου παίζουν για εμένα, έχω όλα όσα θέλω στις εγκαταστάσεις για να δουλέψω. Αγαπώ τους παίκτες με τους οποίους δουλεύω», και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Σιχαίνομαι τον Νοέμβρη, τον Δεκέμβρη, τον Γενάρη και τον Φλεβάρη γιατί έχει κακό καιρό και γι’ αυτό υπέγραψα και το νέο συμβόλαιο. Δεν λέω ότι δεν ήταν καλά στην Βαρκελώνη ή το Μόναχο, αλλά είχα το ένστικτο και το όνειρο ότι θα ερχόμουν εδώ. Να έρθω στην χώρα του Σέικσπιρ, των Beattles, των Oasis, των κινηματογράφων και του θεάτρου. Είναι ιδιαίτερη χώρα, δεν είναι απλά το ποδόσφαιρο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button