Ποδόσφαιρο

Πέντε πράγματα που κρατάμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας

Η πρώτη προπόνηση στο Βέρμιο έδειξε αρκετά πράγματα και αυτό προμηνύει ότι οι επόμενες μέρες θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσες για ανάλυση.

Το YellowRadio.gr βρίσκεται στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Άρη και ενημερώνει τους αναγνώστες για όλα όσα συμβαίνουν στο Βέρμιο. Σε μία… σύνοψη των όσων έγιναν χθες, παρουσιάζουμε τα «highlights» της πρώτης μέρας.

  1. Νέος τρόπος παιχνιδιού

Το passing game με δυνατή και γρήγορη πάσα ήταν η τακτική που εφάρμοσε χθες ο Μίχαελ Ένινγκ στην προπόνηση και δημιούργησε σκέψεις πως ενδεχομένως θα αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας. Αυτό φυσικά θα γίνει μόνο εάν δει ο Γερμανός τεχνικός ότι λειτουργεί σωστά στα φιλικά.

2. Τα δύο γκολ του Μάνου

Ο 25χρονος επιθετικός ξεκίνησε δυναμικά με τα κιτρινόμαυρα. Ανακοινώθηκε την Πέμπτη (12/8) και την Παρασκευή (13/8) στην πρώτη προπόνηση στο Βέρμιο σκόραρε δύο γκολ στο «οικογενειακό διπλό». Το ζητούμενο είναι να μείνει σε αυτό το επίπεδο στη διάρκεια της σεζόν.

3. Ο ορεξάτος Τζέγκο

Στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ Άρης, ο Άγγελος Χαριστέας τόνισε πως προσεγγίζει παίκτες με κίνητρο και όρεξη να παίξουν με τα κιτρινόμαυρα. Ο Τζέγκο φαίνεται πως έχει αυτά τα στοιχεία, καθώς δεν ήθελε να χάσει λεπτό από την προετοιμασία. Μπήκε στην προπόνηση με δική του επιθυμία χωρίς να έχει επισημοποιηθεί ακόμα η μεταγραφή του (σ.σ. κάτι που θα γίνει σήμερα (14/8)

4. Οι νέοι παίρνουν τις ευκαιρίες τους

Έχει γίνει πλέον φανερό πως ο Μίχαελ Ένινγκ θέλει να αναδείξει νέους παίκτες από τις Ακαδημίες. Στην καλοκαιρινή προετοιμασία πήρε μαζί με την ανδρική ομάδα τους ήδη γνωστούς Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση, Τσαγκαλίδη αλλά και τους ακόμα πιο… καινούργιους: Σενγκιέρκη, Μαρμαρίδη και Χατζηπιρπιρίδη.

5. Ο φιλότιμος Μαντσίνι πάντα προσπαθεί

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι ένας παίκτης που έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες με τον Μίχαελ Ένινγκ. Προσπάθησε με τις μετρημένες συμμετοχές να δείξει τι αξίζει. Πέτυχε μάλιστα ένα κρίσιμο γκολ στα ημιτελικά με την ΑΕΚ. Χθες πέτυχε ακόμα ένα γκολ στο «οικογενειακό διπλό». Θέλει πολύ να (απο)δείξει στον προπονητή του ότι αξίζει μία θέση στη βασική ενδεκάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button